Danska Superligan – Århus – Odense

31/05/20

Århus ligger trea i tabellen och tar emot Odense i den danska superligans återstart. Med tanke på det över två månader långa ofrivilliga uppehållet är det svårt att veta vart vi har lagen. Samtidigt är Århus favoriter och om de spelar på topp ska de besegra Odense på nionde plats i tabellen. Odense har inte vunnit en match sedan november och har spelat åtta tävlingsmatcher i rad utan att vinna. För dig som vill betta på matchen eller på danska Superligaen generellt kan vi rekommendera 10bet. De har bra odds på all fotboll och du kan betta på alla matcher hos spelbolaget. Alla odds i denna artikel är hämtade från 10bet.

Speltips med högsta odds från 10bet

* Vi tror på en målsnål historia mellan lagen. Under 2,5 mål spelas till oddset 1,71

* Århus ligger bättre till i tabellen och har ett större självförtroende. Vi spelar hemmaseger till oddset 2,10

* Vi tror också hemmalaget vinner första halvlek och därför spelar vi Århus som vinnare av första halvlek till oddset 2,60

Tankar inför matchen

Det kan bli en jämn match inför de tomma läktarna på Ceres Park i Århus. Efter drygt två månaders uppehåll i serien är det dags att återigen spela fotboll i vårt grannland. Odense har visserligen spelat två träningsmatcher inför återstarten men vi håller ändå hemmalaget Århus som favoriter och tror de vinner matchen. Dock lär det inte bli allt för många mål, till exempel slutade senaste mötet 1-0. Därför spelar vi såväl Århus som vinnare men också under 2,5 mål.