UFC 250 Nunes vs Spencer

04/06/20

Återigen är det Las Vegas som är platsen för UFC 250. Det är inte det starkaste startfältet i organisationens historia men huvudkortet mellan Amanda Nunes och Felicia Spencer blir något att se fram emot. Båda två har en fin rad av resultat men Nunes är ändå överlägsen favorit. För dig som vill betta på UFC 250 kan du göra det hos världens största bettingbolag Bet365. Alla odds i denna artikel är hämtade från just Bet365.

Amanda Nunes (19-4)

Amanda Nunes kommer från Brasilien och är 31 år. På karriärens 23 matcher har hon vunnit 19 varav 13 på KO/TKO. I över sex år är Nunes obesegrad då senaste förlusten kom 2014 och karriären har bestått av bälten i såväl Fjädervikt och Bantamvikt. Allt annat än seger för Nunes vore en sensation då oddsen talar sitt tydliga språk på vem som bör vinna matchen. 

Felicia Spencer (8-1)

Kanadeniskan Felicia Spencer har hunnit fylla 29 år och jobbar extra som mattelärarare vilket inte är direkt standard för UFC-utövare. Trots att hon vunnit åtta av nio matcher i karriären är hon klar underdog inför mötet mot Nunes. Därför tror vi att det blir tufft för Spencer som dock kommer försöka ge Nunes en match.

Speltips Nunes vs Spencer: Nunes vinner detta och vi spelar henne som vinnare av fighten till oddset 1,18.

Övriga fighter UFC 250

Här nedan går vi igenom 2 av de matcher i UFC 250 som vi tycker är extra intressanta. Håller du med våra rekare i deras betting tips om följande nedanstående matcher?

Ian Heinisch 1,72 vs Gerald Meerschaert 2,10

Det är få fighter som är lika ovissa som den mellan Heinisch och Meerschaert. Förutom att de tävlande har ’sch’ i sina efternamn är bägge duktiga fighters men vi tror Ian är något vassare och vinner matchen. 

Speltips: Ian Heinisch vinner fighten mot Gerald Meerschaert till oddset 1,72

Charles Byrd 1,58 vs Maki Pitolo 2,40

Charles Byrd är favorit och vi tror han lyckas vinna fighten. Det vore en överraskning om Pitolo lyckades vinna och det tror vi inte på. 

Speltips: Charles Byrd vinner över Maki Pitolo