Bettingtips inför DIF – KIF Örebro| Damallsvenskan 2019

21/08/19

Femman Örebro åker till huvudstaden för möte med bottenlaget Djurgården. Hemmalaget har fem raka förluster och hade det inte varit för LB07 och Kungsbackas minst sagt bisarra låga poängskörd hade Djurgården varit väldigt illa ute och nära att åka ur. Örebro däremot har en hyfsad form även om det blev klar förlust senast med 0-3 hemma mot Göteborg. Däremot går laget in med vetskapen att en seger mot DIF tar laget upp på en tredjeplats i tabellen, en placering laget ska vara väldigt nöjda med.

Djurgården har bara lyckats vinna tre av 13 matcher och med fem raka förluster är det just nu nattsvart i hemmalägret. Om laget skulle lyckas vinna mot Örebro vore det därför nästintill en bragd, men varken form eller spelarmaterial talar för någon skräll. Istället lär det bli ett KIF Örebro som för spelet och bogserar hem alla tre poängen till Närke.

Bettingtips DIF – KIF Örebro

Analys av bettingtips inför DIF – KIF Örebro

Djurgården har haft det tufft denna säsongen vilket resultaten är bevis på. Laget har inte tagit poäng på fem raka matcher och har hela tio förluster på 13 omgångar. Hade det inte varit för att Kungsbacka och Bunkeflo varit ännu sämre hade det kunnat bli uttåg för den anrika klubben.

Nu är man värd åt KIF Örebro, ett lag som överraskat positivt under säsongen. Många trodde de skulle ligga kring mittenskiktet men faktum är att Örebro vid seger helt plötsligt är uppe på en tredjeplats med häng på både Göteborg och Rosengård som ligger i toppen.

Djurgården däremot är inte riktigt i samma situation. Det lär bli förlust återigen och skulle laget förlora är det sex poäng upp till nästa placering. Däremot är det bara fem poäng ner till Bunkeflo så DIF behöver snart börja plocka poäng om något av lagen under skulle få för sig att vinna någon match helt plötsligt.

Nu tror vi att DIF håller sig kvar men att det skulle bli poäng mot Örebro, även om det är hemmaplansfördel, håller vi som osannolikt. Klasskillnaden kommer att lysa igenom de båda lagen och därför tror vi Örebro vinner matchen och spelar därför en tvåa hos Bet365 när vi får oddset 2,10.

Det brukar bli målrika historier. 11 matcher i rad har inneburit över 2,5 mål mellan de båda lagen. Vi ser ingen anledning att tro att det skulle bli anledning den här gången heller. Därför väljer vi att lägga ett bet på över 2,5 mål och Nordicbet erbjuder fina odds på det spelet. VI tror också att Örebro gör minst två mål och spelar därför Örebro över 1,5 hos Unibet.