Bettingtips inför Djurgården – Häcken med högsta odds

24/07/19

Toppjagande Djurgården tar emot BK Häcken hemma på plasten på Tele2 Arena. Det lär bli en intressant match mellan två lag i bra form. Häcken som länge ansågs avsågade har med fina prestationer klättrat upp i tabellen och vinner de sin hängmatch är de bara en poäng bakom Malmö FF som leder serien. Det blir garanterat en spännande drabbning där BK Häcken ska spela i Europa League-kvalet under torsdagen vilket borde innebära att Djurgården har mer energi. Dessutom har Stockholmsklubben fördel av hemmaplan vilket inte ska underskattas.

Bettingtips Djurgården – BK Häcken

Analys av Bettingtipsen inför Djurgården – BK Häcken

Djurgården har besegrat BK Häcken de flesta gångerna på hemmaplan, faktum är att man inte förlorat mot Häcken i sin hemmaborg sedan 2014. Häcken var tippade i toppen inför säsongen men har haft det väldigt svårt mot topplagen. Förlust mot DIF, AIK och Norrköping och endast seger mot Hammarby av topp 6-lagen är inte tillräckligt om det ska bli guld. En seger mot DIF däremot skulle innebära att laget från Hisingen i allra högsta grad är med och slåss om guldet igen.
Djurgården känns dock starkare och har fördelen av att inte spela i Europa. BK Häcken kommer under torsdagen möta AZ Alkmaar och den matchen lär kännas i benen under söndagens match mot Djurgården. I en av säsongens tuffaste bortamatcher tror vi därför det blir lite för tufft för BK Häcken och därför spelar vi en rak etta på DIF som segrare i matchen. 
Senaste mötet slutade 1-0 till DIF och något liknande resultat är inte omöjligt. Vi tror att det blir målsnålt precis som det blivit i hemmalagets fyra senaste matcher. Därför spelar vi under 2,5 mål till fina odds hos Betsson. Det känns inte som att BK Häcken kommer få hål på Djurgården på bortaplan när de fyra dagar tidigare gått en tuff rond mot Alkmaar. Vi tror inte att båda lagen gör mål och bra odds på det spelet finns hos Bet365.