Bettingtips Djurgården vs Frölunda | SHL Final #6

02/05/19

Efter överkörningen senast är Frölunda nu en match från att få lägga vantarna på Le Mat-pokalen och att ett års tid kunna stoltsera sig med titeln svenska mästare. Återigen var det Power Play som var en av de bidragande orsakerna till segern då göteborgarna stod för hela tre mål framåt i numerärt överläge. Nu väntar chansen till att avgöra i Globen men det är en tuff uppgift för Frölunda som inte lyckats ta en enda seger på bortaplan under årets finalserie.

Ikväll har Frölunda chansen att säkra guldet men hittills har man haft det minst sagt svårt i Globen. På tre försök har det blivit idel förluster och laget har haft svårt att hålla en jämn nivå över 60 minuter. Senaste mötet i huvudstaden hade gästerna ledningen med 2-0 men lyckades tappa och förlorade till slut med 3-2. Nu krävs det en bra prestation matchen igenom om det ska bli guld redan ikväll.

Speltips Djurgården vs Frölunda

Streama SHL-finalmatchen mellan Djurgården-Frölunda gratis hos Betsson

Betsson live streamar Djurgården-Frölunda gratis. Det enda som krävs av dig är att du öppnar ett konto, gör en insättning vilket du inte behöver om betting inte är din grej. Om det däremot är din grej får du gärna rygga våra spel ovan!

Oddsanalys Djurgården vs Frölunda

Det har varit på hemmaplan som lagen dominerat hittills. Såväl Djurgården som Frölunda har idel hemmasegrar där framförallt Frölunda fullständigt krossat DIF i Scandinavium. Senaste matchen i Globen var nära att bryta trenden då gästerna hade en ledning med 2-0. När matchen var slut var det dock Djurgården som stod som segrare efter att ha vänt till 3-2. Frågan är om man klarar det ytterligare en gång?

Frölunda körde över Djurgården totalt senast och vann med 6-2. Återigen var det Power Play som hade en stor del i segern och ska Djurgården ha någon som helst chans i kvällens match gäller det att inte dra på sig för många utvisningar. Förra matchen stod Frölunda för tre PP-mål och DIF måste undvika utvisningsbåset om man ska få till en avgörande match sju.

Gästerna har chansen att avgöra i Stockholm och vi tror man kommer ta chansen. I förra mötet i Globen var det inte långt borta och vi tror man lyckas denna gången. Spelarmaterialet är bättre och när allting stämmer har Göteborgarna visat att man är ett bättre lag än DIF. När SM-guldet blir deras vid seger kommer det inte att bjuda på något och Frölunda avgör detta under ordinarie tid. Inte en enda match har gått till förlängning i finalserien och detta blir inget undantag. 2,70 hos Nordicbet på rak tvåa har högt spelvärde!

Att det varit målrika historier kan ingen sticka under stolen med. Åtta, sex, sju, fem och åtta är antalet mål det blivit i de olika matcherna. Endast Djurgårdens 3-2-seger i match fyra har slutat i under 5,5 mål och då var det ändå inte långt borta till över 5,5 mål som vi spelat genomgående under finalerna.

Det har framför allt blivit mycket mål i Power Play för båda lagen. I senaste mötet hade Frölunda tre PP-mål och Djurgården två stycken. När det nu är enormt mycket känslor på spel kan det bli en hel del tid i utvisningsbåset vilket borde kunna leda till ytterligare mål under torsdagskvällen. Därför spelas över 5,5 mål till oddset 1,93 hos Betsson

På tal om mål har båda lagen hittat målet relativt enkelt under denna finalserie. Djurgården  har gjort minst två mål varje match medan Frölunda har lyckats med bedriften i alla matcher utom en. Inför kvällens match i Globen känns det verkligen som att båda lagen kommer att hitta nätet minst två gånger. Att därför spela att båda lagen gör minst två mål till oddset 1,56 hos 888sport är värt en slant.

Dick Axelsson är hemmalagets poängkung i detta slutspel. På 18 spelade matcher har det blivit sex mål och åtta assists. Axelsson har med sin rutin varit ledaren för DIF genom hela slutspelet och när det nu är ”vinna eller dö” som gäller för Djurgården lär Dick vara på spelhumör. Att han därmed gör poäng i matchen känns högst troligt och oddsen 1,80 hos Unibet på att Dick Axelsson gör poäng någon gång under matchen är ett spel vi tror på.