DOTA 2 – BTS Pro Series – helgens matcher!

16/04/20

Vilken helg vi har framför oss i Dota 2 när BTS Pro Series i USA fortsätter. Vi har valt ut de hetaste matcherna för helgen där det spännande mötet mellan de två obesegrade lagen Evil Geniuses och Quincy Crew givetvis är en höjdpunkt. Som vanligt ger vi dig speltips på de bästa matcherna med högsta odds. 

DOTA 2 BTS Pro

Spela oddsen hos BET365

Quincy Crew vs FURIA Esports

1. 1,28| 2. 3,50 – odds hämtade från Bet365

Redan natten till fredagen bjuds vi på ett intressant möte mellan två lag som haft motsatt start i tävlingen. Quincy Crew har vunnit sina två inledande matcher medan FURIA Esports förlorat båda sina. Lagen har inte mötts tidigare men det mesta talar för att Quincy Crew kammar hem segern utan några större problem. De har ett bättre lag och ett självförtroende som är svårslaget. Därför tror vi att de lyckas vinna matchen.

Speltips: Quincy Crew vinner över FURIA Esports till oddset 1,28 hos Bet365 

Evil Geniuses vs Quincy Crew

1. 1,53 | 2. 2,37 – odds hämtade från BET365

Vilken match som avslutar fredagskvällen när två just nu obesegrade lag ställs mot varandra. Evil Geniuses har vunnit mot Thunder Predator, beastcoast och FURIA Esports där det endast är den förstnämnda som lyckats vinna en karta mot laget. För Quincy Crew har det blivit två segrar av två möjliga när resultatet skrivits till 2-1 i båda matcherna. Lagen har mött varandra två gånger tidigare med varsin seger som resultat. Dock ser det ut som att Evil Geniuses är snäppet hetare för tillfället och vi tror de ordnar segern.

Speltips: Evil Geniuses vinner över Quincy Crew till oddset 1,53

CR4ZY vs FURIA Esports

1. 1,44 2. 2,62 – odds hämtade från Bet365

CR4AZY har inlett på bästa sätt med tre raka segrar mot business associates, Thunder Predator, och Cloud9. Därför är det inte särskilt förvånande att CR4ZY är favoriter. Laget kommer spela två matcher på väldigt på kort tid och det gäller att hålla fokus. Mot FURIA borde det dock inte bli något problem med tanke på att motståndaren förlorat två raka matcher och inte fått något att stämma under inledningen. 

Speltips: CR4ZY vinner över FURIA Esports till oddset 1,33 hos Bet365

Cloud9 vs beastcoast

1. 6,30 | 2. 1,08 – odds hämtade från Betfair

 Båda lagen har förlorat samtliga matcher men avgrunden är djupare hos Cloud9 som spelat fyra matcher medan beastcoast endast har spelat två. Därför är det minst sagt två pressade lag som drabbar samman och det ska bli oerhört intressant att se vilket av lagen som tar sin första seger. Som bekant finns det åtta lag i gruppen varav fyra går till vinnarrundan, två till förlorarrundan och två lag får inte fortsätta. Just nu ser det ut att bli dessa två lag men samtidigt tror vi beastcoast kan komma tillbaka och de lär vinna denna matchen enkelt.

Speltips: beastcoast vinner till oddset 1,08 hos Betfair (spela resultat 2-0 om du vill få upp oddsen)

Cloud9 vs FURIA esports

1. 2,06 | 2. 1,68 – odds hämtade från Nordicbet

Även här är det två lag som inte vunnit ännu som ställs mot varandra även om situationen kan vara annorlunda när det är dags för matchstart. FURIA och Cloud9 har idel förluster men det är Cloud9 som är gruppens stora slagpåse. Därför talar allt för att FURIA vinner, allt annat vore en rejäl sensation. Lagen har aldrig mötts tidigare vilket gör att det är något ovisst men samtidigt är FURIA Esports favorit av en anledning och det vore märkligt om de inte lyckades vinna matchen.

Speltips: FURIA Esports vinner över Cloud9 till oddset 1,68 hos Nordicbet