Short hockey – En nyhet hos Betexpert!

16/04/20

Hockeyvärlden må stå still men vilken tur att det då finns short hockey från Ryssland att bita tänderna i. Short hockey innebär att lagen spelar 3×10 minuter istället för 3×20. Det brukar innebära mer intensitet, spänning och ett högt tempo.

Liga Pro – Short Hockey

Betsson

Vi bettar på Liga Pro i short hockey

Under dagen spelas det mängder av matcher i Liga Pro och vi har valt ut några av de hetaste matcherna under torsdagskvällen. Som vanligt får du högsta oddsen och ett speltips till varje match serverat på ett silverfat. 

Broneboytsy vs Serp and Molot

1. 2,30 |X. 4,50| 2. 2,25 – odds hämtade från Unibet

En av de mest ovissa matcherna under torsdagen är den mellan Broneboytsy och Serp and Molot. Hemmalaget verkade vara i strålande form och hade tio raka segrar innan man klappat ihop totalt på slutet och förlorat tre raka matcher. Lagen har mött varandra 13 gånger den senaste veckan och Serp and Molot har vunnit de två senaste. Vi tror de har övertaget inför kvällens match och vinner för tredje gången i rad.

Speltips: Serp and Molot vinner över Broneboytsy till oddset 2,25 hos Unibet

Kings Town vs Reaktivatori

1. 2,30| X. 4,85| 2. 2,18 – odds hämtade från Betsson

Kings Town tror de är kungarna av stan men faktum är att laget är underdogs inför kvällens match mot Reaktivatori. På de tolv interna mötena den senaste veckan har en tredjedel gått till förlängning. Kings Town har dessutom haft det tufft generellt med endast två segrar på de 13 senaste matcherna. Det gör att vi tror att man får det svårt mot ett Reaktivatori som senast igår vann två matcher. Därför håller vi Reaktivatori som favoriter inför kvällens möte och tror de kammar hem segern.

Speltips: Reaktivatori vinner över Kings Town till oddset 2,18 hos Betsson.  

Ledianye Voiny vs Rakety

1. 2,20 |X. 4,75 |2. 2,40 – odds hämtade från Bethard

Vilken match det kan bli mellan Ledianye Voiny och Rakety när lagen i princip har vunnit varannan match när de mötts den senaste veckan. När nedsläppet sker klockan 20.10 är det minst sagt ovisst om vem som kommer vinna. Rakety förlorade båda sina matcher under gårdagen och har endast en förlängningsseger på de fyra senaste matcherna. För Ledianye Voiny har det sett något bättre ut med två raka segrar mot Boevye Lisy och kvällens motståndare Rakety. Därför borde Lediany Voiny ha något av ett övertag i självförtroende inför kvällens möte.

Speltips: Lediany Voiny vinner Rakety till oddset 2,20 hos Bethard

Chetyre Ronina vs Boevye Lisy

1. 2,22| X. 5,25 |2. 2,18 – odds hämtade från Nordibet

Chetyre Ronina är unika på så sätt att det krävts förlängning i fem av lagets sju senaste matcher. Nu ställs man mot Boevye Lisy, ett lag som blandat och gett på sistone. Chetyre Ronina har fyra förluster på de fem senaste matcherna men tre av dessa har kommit efter förlängning. För Boevye Lisy har det blivit sex segrar på de nio senaste matcherna och man har vunnit sex raka interna matcher men fyra har krävt förlängning. Det skriker kryss i denna match!

Speltips: Vi tror matchen slutar oavgjort och spelar X till oddset 5,25 hos Nordicbet.