Spela för 50 kr och vinn 2050 kr på Sverige-Spanien!

14/10/19

Sverige tar emot gruppledarna i kvalet inför EM 2020 Spanien på Friends Arena, tisdag 15/10 kl 20:45.

Oddsboost Sverige - Spanien

Följ stegen enligt beskrivningen för att skapa ett konto hos 888Sport och ta del av erbjudandet.

 1. För att få den fina oddsboosten börjar du med att skapa ett konto

  För att komma till erbjudandet direkt kan du antingen trycka på bilden ovanför eller klicka på den här länken.

 2. Dags att göra den första insättningen

  För att ta del av erbjudandet måste du som minimum sätta in 100 kr.

 3. Oerhört viktigt att komma ihåg bonuskoden

  I samband med insättningen anger du bonuskoden 888BO.

 4. Placera ditt bet

  Om du tippar att Sverige vinner lägger du ditt spel på Sverige till det boostade oddset 41.00. Tippar du istället Spanien som vinnare får du det boostade oddset 8.00.

  Regler: +18, 888Sport regler och villkor gäller, Nya spelare, Bosatt i Sverige ,Endast singel bet

 • Sverige kommer ganska lindrigt undan vid ett oavgjort resultat om Norge spelar oavgjort eller vinner borta mot Rumänien. Spanien är så gott som klara för EM vid ett oavgjort resultat då de har Malta hemma i nästa omgång. Vi tippar att det blir oavgjort och hämtar oddset på 3.60 hos Unibet. {Lägg ditt spel här!}
 • I två av sina tre senast spelade matcher har Sverige haft ledningen i halvtid på hemmaplan. Vi tippar att Sverige håller ledningen till andra halvlek då Spanien kommer att utjämna. Vi lägger spelet Sverige vinnare i första halvlek och att matchen slutar oavgjort hos Bet365 till oddset 15.00. {Lägg ditt spel här!}
 • Vi tippar inte på någon målfest här. Spanien klarade 1-1 borta i senaste kvalmatchen och Sverige öste in mål på Malta, men med två relativt jämna lag som ställs mot tippar vi inte att det kommer att resultera i mer än 1-1 högst. Vi lägger därför spelet under 2.5 mål hos Betsson. {Lägg ditt spel här!}
 • Hos 888Sport hämtar vi spelet på att båda lagen gör mål till oddset 1.84. {Lägg ditt spel här!}

Ett piggt Sverige körde över Malta

I matchen mellan Malta-Sverige som vi bevittnade på plats såg Sverige väldigt pigga ut. Motståndet är såklart inte av världsklass, men viktigt att få igång landslaget inför den här omgångens svåraste match mot Spanien med en fin vinst på bortaplan. De mest positiva tecknen i matchen var Isaks pigga inhopp (synd att han inte fick göra mål), Forsbergs kreativa mittfältsspel och Quaiosons fina insats. Det var även stabilt bakåt då Granqvist och Danielson höll det rent framför målet. Jättefin debut förövrigt av Danielson som fick göra 0-1 målet. Med vinsten mot Malta tog Janne Andersson och landslaget sig ett steg närmare EM.

Spanien svagt 1-1 resultat borta mot Norge

Efter Spaniens match i helgen borta mot Norge verkar det som att flera av spelarna redan går i tankarna att de är klara för EM. Det är de även mer eller mindre även om det i värsta fall skulle resultera i en andraplats. De har Malta hemma i nästa omgång där de kommer att ta tre poäng helt bombsäkert och kommer då att ha 22 poäng oavsett utgången i matchen mot Sverige. Lägg till att om de spelar oavgjort mot Sverige och tar de tre poängen mot Malta är de helt klara för EM.

Positivt för Sverige inför mötet är att Spaniens stjärnspäckade landslag har flera spelare som har flera viktiga matcher i sina klubblag inom en nära framtid. Det är snart en ny omgång i Champions League och även viktiga La Liga och Premier League matcher i helgen.

Ramos målskytt mot Sverige igen?

Sverige gjorde en bra insats i matchen mot Spanien även om förlusten med 3-0 sved rätt hårt i slutändan. Det dröjde hela vägen till minut 64 för Spanien att få in ett mål. Målet gjordes på straff av Ramos efter att Sverige drog på sig en hands. Även andra målet var på straff som Morata satte. Sista målet var det enda spelmålet. Får Sverige spela sitt taktiska spel och dra ner på tempot i matchen utan att dra på sig några straffar eller onödigt farliga fasta situationer ska de fixa resultatet till oavgjort hemma. Vi tippar att det inte blir mer än 1-1.