Bettingtips med högsta odds inför Färöarna – Sverige | EM-kval

04/09/19

Jakten på EM-biljetten fortsätter för det svenska landslaget och härnäst väntar en viktig bortamatch mot jumbon i gruppen; Färöarna. Sverige ligger just på en andraplats i gruppen, fem poäng bakom Spanien. Det är dock inte med Spanien som det svenska fotbollslandslaget konkurrerar med om EM-biljetten utan Rumänien och Norge om just den andra direktplatsen till EM 2020. Efter Färöarna väntar just Norge på Friends Arena men det gäller för Sverige att hålla fokus även mot gruppjumbon då de var illa ute sist. Då låg Sverige under en bit in i andra halvlek men efter mål av Kacaniklic och Zlatan Ibrahimovic när lagen möttes i kvalet till VM 2014.

Boostade odds inför Färöarna – Sverige

Hos 888Sport kan du placera ett 1X2-spel till förhöjda odds. Oddsen på Sverige ligger på 6,00 medan oddsen på Färöarna ligger på hela 100,00. Man kan endast lägga ett spel på upp till 50 kr med detta erbjudande. Lägger man dessa 50 kr på Sverige så blir vinsten hela 300 kr.

Bettingtips inför Färöarna – Sverige med högst odds

 • Sverige ska bara plocka tre poäng, allt annat vore ett monumentalt fiasko i jakten på EM-biljetten. Naturligtvis fixar Sverige detta och vi väljer att betta en rak 2:a till oddset 1,21 hos ComeOn. [PLACERA SPEL]
 • Den stora skillnaden gör att vi tror Sverige kan göra en del mål och en målfest är något vi hoppas på. Vi spelar över 2,5 mål och får bra odds hos Bethard som ger 1,74. [PLACERA SPEL]
 • Sveriges försvar är sargat men vi tror att de lyckas hålla tätt mot ett svagt motstånd. Därför lägger vi också Nej på att båda lagen gör mål och får högst odds hos Betfair som ger 1,50 på detta bet. [PLACERA SPEL]

Testa våra bettingitps GRATIS inför Färöarna – Sverige

Vill du testa våra speltips inför EM-kvalmötet mellan Färöarna och Sverige? Rädd att ditt spel inte går in? – Oroa dig inte! Du kan testa vårt spel för 450 kr helt gratis på Betfairs Spelbörs.

Så här gör du för att ta del av Betfairs gratiserbjudande

 1. Skapa ett konto

  Klicka in på Betfairs hemsida och gör ett konto.

 2. Gör en insättning

  Gör en insättning på 450 kr på Betfair.

 3. Placera ett spel

  Placera ett spel, du kan kika i våra bettingtips för att se vilka spel vi lägger.

 4. Vinst

  Grattis, ditt spel på Färöarna – Sverige gick in. Du kan nu ta ut din vinst omsättningsfritt.

 5. Förlust

  Tyvärr gick inte ditt spel hem den här gången. Ingen fara! Betfair sätter tillbaka pengarna för din förlust i din spelkassa och du kan nu ta ut dessa pengar omsättningsfritt.

Analys av bettingtips inför Sverige – Färöarna

Janne Andersson fortsätter på samma gubbar som han gjort under sin tid som förbundskapten. Den enda överraskningen i truppen var Muamer Tankovic från Hammarby som blev uttagen efter succén under säsongen. Med en fin säsong bakom sig i ”Bajen” där han bland annat leder skytteligan belönades han med en plats i truppen. Dessutom har Tankovic stor erfarenhet av att spela på plast, något som ska ha varit ett av argumenten till uttagningen eftersom matchen spelas på just plastgräs.

Janne Anderssons tid som förbundskapten har varit väldigt bra. Kvartsfinal i VM och seger i Nations League gjorde 2018 till ett landslagsår att minnas. Under EM-kvalet har det sett hyfsat ut med segrar mot Rumänien och Malta samt kryss borta mot Norge. Den enda förlusten hittills har kommit mot Spanien i Madrid, en motståndare Sverige inte ska kunna rå på utanför Friends Arenas väggar.
Mot Färöarna lär det inte bli lika tufft, snarare tvärtom. Laget har inte vunnit en match i detta kval, man åkte till och med på förlust mot Malta med 2-1. Sist i gruppen med ett snitt på tre insläppta mål per match gör att allt annat än tre poäng är katastrof av blågult. Vi tror Sverige vinner komfortabelt och spelar en rak seger till oddset 1,21 hos ComeOn.
Mål lär det också bli även om Marcus Berg lär starta. Quaison, Isak och Forsberg borde vara tillräckligt för att få in ett gäng bollar. Därför spelar vi över 2,5 mål och hittar fina odds hos Bethard. 
Till sist tror vi också Sverige lyckas hålla nollan även om försvaret har sätt bättre ut. Robin Olsen fick en mardrömsstart i Cagliari med två insläppta mål mot Inter. Lindelöf har inte imponerat under säsongsinledningen för Man Utd men håller samtidigt en högre nivå än alla andra. Ordinarie vänsterbackar saknas och vår lagkapten är starkt ifrågasatt efter en svag allsvensk säsong med HeIF. Nu tror vi att Sverige fixar detta ändå och lägger därför ett bet på att båda lagen inte gör mål och får bra odds hos Betfair på detta spel.