Bettingtips Sverige – Norge med högsta odds | EM Kval

06/09/19

Det svenska herrlandslaget är vidare till de Europeiska Mästerskapen 2021. Titta in på vår sida för en förhandstitt med bettingtips inför EM 2021!

Janne Anderssons svenska landslag i fotboll har en otrolig viktig match framför sig när Norge väntar på Friends Arena i Solna. Sverige gör tillsammans med Norge och Rumänien upp om den andra direktplatsen bakom Spanien till EM 2020 som spelas i tolv olika länder.

Bettingtips Sverige – Norge med högsta odds

  • I en jämn match kan det dröja innan första målet kommer. Vi väljer därför att spela X på resultat efter 30 minuter och får oddset 1,61 hos Betsson. [PLACERA SPEL]
  • Över 90 minuter tror vi dock att Sverige vinner detta. Hemmaplan och bättre spelare borde väga över mot Lagerbäcks defensiv kryddat med Ödegaard och King. Vi spelar Sverige som segrare till oddset 1,83 hos Bet365. [PLACERA SPEL]
  • Även om det slutade 3-3 sist tror vi inte på samma målfest den här gången. Lagerbäck är nöjd med en pinne och kommer inte riskera något så länge det står 0-0. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,58 hos Nordicbet. [PLACERA SPEL]

Testa våra bettingtips gratis inför Sverige – Norge

Hos Betfair kan du testa våra bettingtips inför Sverige – Norge helt gratis. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är det faktiskt inte. Absolut behöver du själv sätta in 450 kr på spelbörsen först, om ditt spel inte går hem får du dock tillbaka din insats. Du kan klicka på länken HÄR eller på bilden nedan för att komma till erbjudandet.

Analys av bettingtips inför Sverige mot Norge

Just nu är det svenskarna som har biljetten i handen men det återstår halva kvalet och många tuffa matcher. En av de viktigare är hemmamatchen mot Norge eftersom de kan såga av nationen vid en seger. Skulle Sverige vinna är laget fem poäng före norrmännen vilket skulle innebära att Lagerbäcks gäng i praktiken inte kan nå EM via EM-kvalet. 
De svenska fansen har blivit bortskämda med framgångar under Janne Andersson. VM-sommaren 2018 kommer sent att glömmas och segern i Nations League som innebar avancemang till grupp A imponerade givetvis också. I EM-kvalet har det gått som förväntat med förlust mot Spanien och kryss mot Norge borta samtidigt som Malta och Rumänien besegrats. Sex poäng totalt mot Färöarna och Norge skulle innebära att det ser väldigt lovande ut inför höstens upplösning.

Sverige har ypperliga förutsättningar att skaffa sig ett lysande utgångsläge inför höstens avgörande EM-kval. Färöarna är en munsbit som bara ska ätas upp och även om Norges nyckelspelare visar fin form tror vi svenskarna är hetare i detta möte. Fördelen av hemmaplan kommer som vanligt visa sig betydande när Janne Anderssons landslag spelar fotboll. Länder som Italien och Frankrike har rest ifrån Solna efter förluster och om vårt svenska fotbollslandslag kommer upp i maxnivå kommer det att bli tre poäng. Vi tror att detta blir fallet och därför spelar vi Sverige som segrare till oddset 1,83 hos Bet365. 
Däremot kan det dröja innan första målet kommer. Norge kommer ha en defensiv approach tills/om de hamnar i underläge och Lagerbäcks försvar kan vara svårt att låsa upp. Vi tror därför att det kan dröja till slutet av första halvlek eller till och med tills andra halvlek innan första målet kommer. Därför väljer vi också att spela X som resultat efter 30 spelade minuter. 
Senaste mötet blev en målglad tillställning med sex mål, tre vardera. Sverige låg under med 2-0 men vände till 3-2 för att sedan släppa in en kvittering i matchens slutsekunder. Nu tror vi inte på samma målfest eftersom förutsättningarna är annorlunda. Därför lägger vi ett bet på under 2,5 mål och får bra odds hos Nordicbet som ger 1,58 på under 2,5 mål.