Berlinderby i Bundesliga – Jämn match med schyssta odds!

21/05/20

På fredag 22 maj har vi ett spännande möte mellan stadsrivalerna Hertha Berlin och Union Berlin som spelas på Olympiastadion. Det är en viktig match för båda lagen, inte bara på grund av derbyhedern, men också för att Hertha Berlin bara har en extra pinne gentemot Union Berlin. I den har artikeln har vi använt oss av odds från svenska bettingsidan Betsson.  

Odds Hertha Berlin vs Union Berlin

MarknadResulatOdds
MatchresultatHertha Berlin2.35
Över/Under 2.5Över1.90
Mål i båda halvlekarnaJa1.76
Båda lagen gör målJa1.68

Speltips Bundesliga Hertha Berlin vs Union Berlin

I den 10:e omgången av Bundesliga tog Union Berlin en hemmavinst mot Hertha Belin med 1 – 0 i den 87:e minuten. Men i det senaste halvåret han en del ändringar skett i båda lagen och även om vi kan förvänta oss en jämn match på fredag så är det mycket möjligt att vi får se en del överraskningar.

Hertha Berlin har fått en bra start – fortsätter det så?

Hertha Berlins nya tränare, Bruno Labbadia, har haft en bra start och lyckades plocka hem sin första vinst med laget i bortamatchen mot Hoffenheim. Trots att hemmaplan brukar vara till fördel så har Herta inte lyckats kamma hem en enda vinst under deras sex senaste hemmamatcher. Men det kan vara ändring på det nu. Bruno Labbadia verkar ha fått igång en gnista i laget som med största sannolikhet kan och kommer ge en hemmavinst i matchen mot Union Berlin.

Minsta marginal skiljer

Union Berlin, som med en poäng mindre är Hertha, ligger hack i häl på plats 12 i tabellen. Även Union Berlin har haft en del motgångar på sistone och har inte sett enda vinst på de 4 senaste matcherna. Bortamatcher överlag har varit svåra för dem den här säsongen, så chansen till vinst mot Hertha Berlin är inte så troligt.

Derby där allt kan hända I Berlin

Men som vi ofta får se i derbyn, vad som helst kan hända. Även fast allt talar för att Hertha Berlin bör ta fredagens match så kan man inte förlita sig på det. Tidigare berlinderbyn har historiskt sett visat sig vara extremt laddade med en hel del skrällar.

Live stream Bundesliga Hertha Berlin vs Union Berlin hos Betsson

  • Bli medlem hos betsson eller logga in om du redan har ett konto
  • Se till att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto
  • Klicka på den gula tv-ikonen brevid den match du vill streama
  • Njut av Bundesliga när den är som bäst hos betsson helt gratis