Dagens speltips: Djurgården vs Örebro med höga odds

17/06/20

Premiäromgången är avklarad och det bjöds inte direkt på några större skrällar med undantag Varbergs knall borta mot HeIF med 3-0. För regerande mästaren Djurgården stämde visserligen inte spelet till hundra procent mot Sirius men trots detta vann man komfortabelt med 2-0 utan att vara särskilt hotade. För Örebro kunde det börjat bättre då man spelade 0-2 hemma mot AIK. Nu väntar en kanske ännu tuffare match för Närkeklubben och som vanligt ger vi dig dagens bästa speltips. Ska du betta på DIF vs Örebro eller någon annan allsvensk match kan du göra det hos Unibet som från och med denna säsongen är huvudsponsor för Allsvenskan.

Speltips Djurgården vs Örebro

* Vi tror på en relativt målsnål historia då Djurgårdens offensiv hackade en del senast. Under 2,5 mål spelas till oddset 2,05 hos Unibet.

* Vi lägger också en liten slant på resultat, 2-0 till Djurgården tror vi det slutar. Vi får oddset 6,25 av Unibet på detta bet.

* För att säkra lägger vi också ett rakt bet på att Djurgården vinner matchen. Unibet erbjuder oddset 1,35 på hemmaseger.

Analys och tankar inför matchen

Regerande mästaren Djurgården hade problem med offensiven i premiären mot Sirius men visade ändå sin klass när man vann med 2-0. Glädjande för DIF var att Erik Berg efter lång skadefrånvaro kom tillbaka och gjorde mål i sin comeback. Med Marcus Danielsson borta blir Berg en nyckelspeleare under säsongen.

Då offensiven inte riktigt stämde tror vi återigen på en ganska seg match. Utan publiken finns inte heller det där riktiga drivet för att ösa framåt. Örebro har heller inte någon offensiv som skrämmer och vi spelar därför under 2,5 mål. 

Däremot tror vi att Djurgården vinner matchen och 2-0 känns inte långt borta. Vi lägger en liten slant på resutat i tillägg till vårt speltips på att Djurgården vinner matchen. Alla odds är hämtade från Unibet – huvudsponsorn till Allsvenskan.