Högsta odds Spanien – Sverige | Kval inför EM 2020 11/6-19

09/06/19

Sverige gör sin på förhand tuffaste match i kvalet inför EM 2021 när Janne Anderssons mannar åker till Madrid för möte med storfavoriten Spanien. För att du ska få ut mer av matchen har 888sport boostat oddsen på både Spanien och Sverige. När hemmalaget Spanien tidigare låg på 1,23 odds kan du nu få hela 6x pengarna. En seger för Sverige ger ännu sjukare odds då 888sport boostat upp de till otroliga 100x insatsen – en rejäl ökning jämfört med 14,0 som oddsen låg på tidigare. Kom ihåg att använda koden 888BO när du registrerar dig.

Kan Sverige skrälla till sig en seger mot Spanien?

Oddsen talar emot Sverige men samtidigt har det svenska landslaget nått nya höjder under Janne Andersson. Frankrike, Italien och Schweiz har bland annat besegrats och Sverige var bland de åtta bästa nationerna i förra sommarens VM. Spanien nådde inte lika långt då Ryssland blev för svåra i åttondelsfinalen.

Trots detta har spanjorerna ett lag som ska vinna mot de blågula spelarna men i fotboll kan allting hända. Senaste gången lagen ställdes mot varandra i Sverige vann faktiskt blågult med 2-0 i en minnesvärd kvalmatch från 2006. Därefter har det skett två möten där senaste gången var i EM 2008. Då vann Spanien med 2-1 i en turnering som laget sedan gick och vann.

Hur startar Sverige?

Om det blir samma elva som i fredagens match mot Malta vet bara Janne Andersson men räkna med ett defensivt balanserat lag. I backlinjen lär MFF-polarna Hansson och Helander få fortsatt förtroende centralt medan Mikael Lustig och Augustinsson återigen lär ta kanterna.

På mittfältet fick Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Albin Ekdahl och Victor Claesson chansen senast och tre av dessa är givna i startelvan mot Spanien. Däremot kan Janne välja Sebastian Larsson före Kristoffer Olsson mot Spanien för att få en mer defensiv balans. I anfallet talar allt för att Berg och Quiason får fortsatt förtroende.

Så här tar du emot oddsboosten

  1.  Skapa ett konto hos 888sport
  2. Använd koden 888BO vid registrering och gör en första insättning
  3. Placera ett spel på att antingen Spanien eller Sverige vinner och få de boostade oddsen
  4. Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor