Riskfritt spel på helgens Derby della Madonnina

06/02/20

På söndag är det dags för en av årets största fotbollshändelser. Derby della Madonnina är äntligen här. Avsparken sker 20:45 och Zlatans största prövning väntar när han ska föra sitt Milan till seger mot statsrivalen och ligatvåan Internazionale.

Spela på helgens derby

Lägg ditt spel här!

Till matchen erbjuder vi alla nya spelare hos Betfair ett riktigt fint och exklusivt erbjudande. Du kan spela helt riskfritt på derbyt med chans att kamma hem en extra vinst helt utan omsättningskrav.

Zlatan – vilken start!

I centrum av matchen för oss svenskar står såklart våran egen superstar Zlatan Ibrahimovic. Hans comeback i AC Milan har varit extremt succéfyllt. För det är få gånger vi har sett en spelare som har haft en sån impact på ett lag som Zlatan med ankomsten i Milano. Han har med bara sin blotta närvaro vänt ett sjunkande skepp tillbaka i rätt styrning igen på väg ut i Europa istället för ner i Serie B. Eller vad sägs om att sedan han anlände har inte laget förlorat en endaste match. Räkna med att vi kommer att få se en hungrig Zlatan mot Inter.

Inter-Milan-Serie-A-Derby
Derby della Madonnina – Riskfritt!

Bli medlem på bara någon minut och spela riskfritt på Derby della Madonnina!

 1. Skapa ditt spelkonto hos Betfair

  Gå på denna länk eller klicka på bilden ovanför om du vill bli medlem på snabbast möjliga vis.

 2. Gör din första insättning

  För att ta del av det riskfria spelet måste du göra en insättning på minst 250kr!

 3. Lägg ditt spel på matchen

  Placera din insats på 250 kr på det laget du tippar kommer att vinna derby della Madonnina!

 4. Vann du på ditt spel?

  Super! Då är det bara att gå in på ditt spelkonto och hämta ut vinsten utan omsättningskrav

 5. Om du förlorade

  Alltid trist när spelet inte sitter, men det gör inte så mycket eftersom att du får tillbaka din summa på 250 kr utan att behöva omsätta.

Milan klättrar uppåt

På åttonde plats i Serie A ligger AC Milan inför matchen mot det Scudettojagande Inter. På lika många poäng hittar vi Cagliari och Parma då alla har 32. Cagliari är det laget som ligger högst upp i tabellen av trion tack vare att de har en bättre målskillnad. Med det innehar de sjätteplatsen och kvalplatsen ut i Europa, och det är precis den platsen Milan har i sikte nu, för att sedan försöka klättra ännu högre upp. Om de tar alla poängen med sig mot Inter kan de på allvar börja att blicka ut mot Europa igen och Champions League.

Inter tre poäng upp till Scudetton

Inter gör det mesta rätt nu. I senaste matchen spelade de borta mot Udinese och vann matchen efter att lagets anfallsstjärna Lukaku hade gjort lagets båda mål. Efter vinsten har de endast tre poäng upp till förra årets mästare Juventus. Underifrån hotar Romlaget Lazio om Serie A-titeln och har bara ett poäng mindre än Inter. Även om Inter ligger bra till inför upptakten på våren lär de få det kämpigt med såpass mycket konkurrens som råder om att hamna högst upp på tronen. För att lätta lite på bördan skulle de därför behöva alla tre poängen från Milanoderbyt.

Leder Conte Inter till toppen?

Inter är en aning försvagat inför derbyt. De har sin ena halva av den så framgångsrika produktiva anfallsduon Lukaku-Martinez avstängd. Det är deras argentinske stjärna Lautaro Martinez som inte kommer att spela i derbyt. Ett tungt avbräck. Vi tippar dock inte att det kommer hindra Inter från att ta segern. Det ser på förhand ut som att AC Milan går mot sin första förlust sedan Zlatan kom till klubben. Conte är så extremt fokuserad på att i hans första säsong som tränare i laget ta hem titeln och peta ner Juventus från tronen och inte ens Zlatan kan stoppa deras framfart.

Lägg ditt spel på derbyt!

Klicka på knappen för att placera spelet