Sinnessjuka odds på mötet mellan Tottenham – Southampton

04/02/20

Mötet på Tottenham Hotspur stadium mellan Spurs och Southampton spelas på onsdag 5/2 med start kl:20:45. Det är nu det ska avgöras om vilket lag som tar sig vidare i FA-cupen.

Erbjudande för alla nya spelare!

Tottenhamfansen har all anledning att få känna sig som vinnare ett tag efter att det norra Londonlaget i söndags besegrade det besökande blåa Manchesterlaget. Det var nämligen inte bara en seger utan de gjorde det i snyggast möjliga stil. Det defensiva spelet satt där det skulle och Lloris dök helt rätt när City fick straff plus att anfallet gjorde mål på de små ytorna de fick till sitt förfogande. Helt klart en av Tottenhams bäst genomförda matcher denna säsong. Otroligt viktigt att det gick så lätt mot ett av ligans bästa lag.

Son visade klass

Målskyttarna i matchen var den nytillkomne Steven Bergwijn och Heung-Min Son. Första målet sköt Bergwijn in snyggt på en halvvolley, med en ytterst liten lucka som öppnade sig ska tilläggas. Andra målet som gjordes av Son var inte heller dåligt. Angående Bergwijn kommer han inte att spela i mötet mot Southampton eftersom att han gick av planen med en sträckning, istället blir det troligtvis januarifönstrets andra nyförvärv Gedson Fernandes som tar plats i startelvan. Så Tottenham har ett starkt lag att ställa på planen i returmötet vilket lär behövas eftersom att Southampton är inne i en bra form.

Ings – Ett hot mot Spurs

Angående form och Southampton har de gått riktigt fint i ligan den senaste tiden och då med segrar mot både Crystal Palace och Leicester borta. En hel del av vinsterna beror på att Danny Ings på allvar har kommit igång den här säsongen och gjort 14 mål i ligan. Ett snitt som kan göra honom till en trolig kandidat till det engelska landslaget i sommar om inte Kane och Rashford kommer tillbaka från sin långtidsskada. Det gäller för Tottenham att se upp och inte lämna Ings i några farliga lägen för då kan det bli mål.

Tredje raka för Mourinho och co?

Om Tottenham kan behålla samma intensitet och fokus som i matchen mot City och vara lika samspelta ska det här gå vägen. För en så bra match som de gjorde mot City som är ligans bästa lag efter Liverpool var otroligt imponerande att se och då tänker vi framförallt hur laget offrade sig i försvaret för att stoppa när Manchester City kom anstormande. Southampton är inget dåligt lag, men Tottenham är bättre när de vill och ska i sina bästa stunder inte ha några problem att vinna hemma mot Saints.

Oddsa på FA-cupen!

Ta del av bra odds!