Bettingtips inför Frölunda – HV71 | SHL Försäsong

07/08/19

SHL närmar sig med stormsteg och regerande mästaren Frölunda tar emot HV71 i en träningsmatch. Frölundas fansgrupp ”Goa Gubbar” har blivit hyllade för att sponsra damlaget Göteborg HC och efter SM-guldet är det idel positiva vindar i Göteborg. Säsongens SHL känns hetare än på länge. Mycket tack vare alla hemvändare till serien. Frölunda har värvat hem Johan Sundström som gjorde stor succé senast han var i klubben 2016. Då blev det både SM-guld och en CHL-titel för Sundström.

HV71 har också gjort klart med en prestigevärvning. Juuso Ikonen från HV71 är en småväxt finländare som är en snabb skridskoåkare, har ett fantastiskt spelsinne och fina handleder. HV brukar uppskatta sina finska spelare och han lär bli en publikfavorit för Jönköpings-klubben. Har Ikonen chans att bli en ny ikon i HV71?

Bettingtips Frölunda – HV71

  • Johan Sundström lär vara sugen att visa vad han går för direkt och vi tror därför det blir en imponerande match från hemvändaren. Vi spelar honom som målskytt och hittar fina odds hos Unibet.
  • Fjolårets SM-vinnare är återigen favoriter att vinna guldet och bör kunna avfärda HV71 på hemmaplan i en träningsmatch. Vi spelar Frölunda som vinnare under ordinarie tid och hittar grymma odds hos Betsson.
  • Joel Lundqvist är alltid en av de tongivande spelarna i Frölunda. Vi tror att han gör poäng mot HV71 och därför spelar vi honom som poänggörare. Grymma odds finns hos Nordicbet.

Analys av bettingtips inför Frölunda – HV71

SHL är snart här och nu väntar spännande träningsmatcher inför grundserien. Frölunda som är regerande mästare siktar på att försvara titeln men det är en lång säsong och det gäller att hålla fokus. Förra säsongen var dock inga problem att vinna då Frölunda rusade genom slutspelet utan några större problem. I finalen mot Djurgården var man starka och avgjorde i match sex. Faktum är att Frölunda bara förlorade fyra matcher totalt i kvartsfinal, semifinal och finalen förra slutspelet.

HV71 däremot åkte ur slutspelet redan i kvartsfinalen mot Färjestad med 4-3 i matcher. De söker revansch givetvis men nyförvärven som kommit in är inte något som sätter skräck. Visst finns Ikonen som nygammal förstärkning men jämför vi med konkurrenterna är det inte särskilt fröjdefullt. HV71 är tippade att nå kvartsfinal även denna säsongen men längre än så lär man inte komma.

Frölundas nyförvärv Johan Sundström blir oerhört intressant att se. Han var grym vid senaste sejouren och kan bidra till ytterligare en medalj. Med tanke på att han vill visa vad han går för direkt tror vi det blir mål i matchen mot HV71. Därför spelar vi honom som målskytt och hittar fina odds på detta spel.

Frölunda är ett bättre lag än HV71 men samtidigt är det en träningsmatch och det är svårt att veta exakt hur lagen formeras och vilka spelare som får istid. Men både bredden och spetsen talar för Frölunda som vi tror vinner matchen. Därför spelas Frölunda som segrare och vi hittar fina odds på seger för hemmalaget.

Joel Lundqvist är rutinerad och även om han är trögstartad tror vi på honom i denna matchen. Vi spelar Lundqvist som poängspelare i matchen vilket finns att spela på hos Nordicbet.