Speltips & oddsjämförelse – IFK Göteborg – AIK

01/07/20

TORSDAG ALLSVENSKAN IFK Göteborg tar emot AIK inför den 5:e omgången i Allsvenskan.

I dagens speltips tittar vi närmare på vart du får bäst odds. Vi har valt att lägga våra speltips hos Betfair och Unibet inför IFK Göteborg – AIK.

Speltips & oddsjämförelse

Betfair

Spelbolagen bedömer 1×2 som en jämn match, med höga odds för båda lagen. Vid såna här tillfällen rekomenderar jag alltid att spela genom Betfairs välkomstkampanj, där du kan spela för 450k och vid förlust får du tillbaka hela insatsen i kontanter utan omsättningskrav.

Odds: 2.45 – AIK vinner – Satsar du 450kr får du 1102kr alt. Pengarna tillbaka vid förlust

  • AIK har inte förlorat på 12 av sina senaste 14 bortamatcher
  • AIK har ett starkt offensivt spel med många unga och hungriga spelare som vill visa vad de går för

Såhär tar du del av erbjudandet

Du får inte redan ha eller tidigare ha haft ett Betfair konto, och ditt Betfair konto måste registreras i Sverige och öppnas med kampanjkoden FEOSE5

Vad behöver jag göra?

Du måste satsa minst 450 kr på ditt första spel på Spelbörsen inom 7 dagar efter att du har registrerat ditt nya Betfairkonto. Ditt spel måste även avgjorts under den här perioden.

Vad går erbjudandet ut på?

Om du placerar ett kvalificerande spel enligt ovan, och du skulle förlora på det spelet, betalar vi tillbaka 450 kr till dig.

Unibet – Speltips IFK Göteborg – AIK

Unibet matchar din insättning med 100kr i freebet när du sätter in minst 100kr (utan omästtningskrav)

Odds 2.45 – H. Goitom gör mål – Satsar du 100kr i freebet får du 245kr i vinst

H. Goitom är uppvilad efter att bara ha spelat 30 minuter i senaste matchen och har gjort mål i 5 av sina 5 senaste bortamatcher

Eftersom du inte riskerar några pengar är detta ett tips med bra odds

Odds 1.78 – Båda lagen gör mål – Satsar du 100kr får du 178kr vid vinst

  • Båda lagen har gjort mål i 4 av 5 matcher i allsvenskan
  • AIK har 7:6 i målskillnad, IFK Göteborg har 6.6 i målskillnad

Göteborg

I de senaste 4 matcherna har Göteborg förlorat kontrollen över matcherna i ett tidigt skede. Vinsten mot Hammarby säkrades genom att Hammarby drog på sig ett rött kort och mot Sirius fick man med sig ett tveksamt kvitteringsmål som från TV skärmen såg ut att vara offside, vilket gav en tröstesam poäng. Göteborg har även haft otur med många skador, men kan säkert börja spela bättre fotboll på sikt. Men som det ser ut just nu placerar jag inte Göteborg som ett lag som är med i toppstriden.

AIK

Med en andra plats i den otroligt jämna tabellen bör AIK’s unga trupp ha självförtroendet på topp. AIK’s satsning på yngre spelare börjar visa goda resultat offensivt och man lyckades t.om ta ledningen med 2-0 i den svåra matchningen mot Malmö FF i Allsvenskan. Tyvärr gick det inte lika bra i cupen där man drog på sig 2 röda kort. Eftersom AIK fortfarande experimenterar med sina unga, offensiva spelare har jag svårt att se att AIK håller nollan.

Slutsatsen är att vi bör se mål från båda lagen med en möjlig vinst för AIK. Jag tippar att slutresultatet blir 2-1 till AIK. Nedan kan du ta del av speltips på 1×2 marknaden & målmarknaden