Wolfsburg vs Borussia Dortmund – med chans till 1450 KR!

21/05/20

På lördag är det dags för andra matchen i Bundesliga efter uppehållet. Här har vi ett tungt möte mellan Wolfsburg och tvåan Borussia Dortmund. Vi ger dig oddsboost med chans på 1450 kr och hur man streamar Bundesliga matchen. Oddsen är tagna från 888sport medan live stream är från Bet365.

Super odds från 888Sport – lyckas du kamma hem 1450 kr?

Du läste rätt, 888Sport har pushat upp oddsen inför Wolfsburg – Dortmund. Nu kan betta till det förhöjda oddset 29 (!) på Wolfsburg och 9(!) på Dortmund. Detta innebär att du har chans att vinna upp till 1450 kr om Wolfsburg vinner! Det räcker med att du lägger 50kr. Är du Dortmund fan och tror de vinner så har du chans att vinna 450 kr! Erbjudandet gäller bara nya spelare.

Speltips med odds från 888sport

Borussia Dortmund är för starka och vinner matchen. Vi spelar rak 2:a till oddset 1,70

Vi tror det kan bli en del mål i matchen. Över 2,5 mål spelas till oddset 1,61.

Oddanalys och tankar inför matchen

Borussia Dortmund såg oerhört fina ut i omstarten av Bundesliga. Att det var den norska anfallaren Haaland som skulle göra första målet var inte oväntat och trots att man saknade viktiga delar av sin startelva dominerade man totalt i Ruhr-derbyt mot Schalke.

När det nu är Wolfsburg som står på andra sidan planhalvan tror vi på gulsvart dominans återigen. Allting talar för att det blir Dortmund som vinner vilket vi också spelar. Vi tror dessutom det kan bli en hel del mål i matchen och därför spelar vi över 2,5 mål. 

Så streamar du Wolfsburg vs Dortmund hos Bet365

  • – Skapa ett konto hos Bet365/Logga in på ditt befintliga konto
  • – Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativ ett aktivt bet de senaste 24 timmarna
  • – Klicka på den lilla tv-ikonen vid matchen du vill streama
  • – Njut av gratis Bundesliga hos världens största spelbolag

En tom arena och en stor match

Ett tomt Volkswagen Arena står värd för Bundesliga-matchen mellan Wolfsburg och Borussia Dortmund. Båda lagen vann sina matcher i helgs omgång, den första efter återstarten. Det var dock Borussia Dortmund som gjorde det med störst eftertryck då de spelade ut rivalen Schalke 04 med klara 4-0. Wolfsburg i sin tur hade det tuffare men på tilläggstid satte Ginczek in 2-1 och alla tre poäng blev deras. Nu måste man upp ytterligare en nivå när det är Dortmund som kommer på besök, tvåan i serien som jagar Bayern i toppen.