Bästa bettingtipsen inför IFK Göteborg – Falkenberg 12/8- 19

09/08/19

Ett blåvitt med sex raka matcher utan förlust, men med två raka oavgjorda matcher, behöver vinna för att haka på toppstriden. Med sex poäng upp till Europa-plats och sju till SM-guld har fansen på Ullevi fortfarande hopp om en bra placering i år. Inför säsongen var laget tippade i botten, bland annat Robert Laul tippade IFK Göteborg sist. Experternas dom till trots, IFK Göteborg går mot sin bästa placering på flera säsonger. Poya har något på gång under sin andra säsong som ansvarig och fansen i Sveriges näst största stad har börjat drömma igen.

Falkenberg hade en tuff vårsäsong men har lämnat den absoluta botten genom att ta sig upp en placering över kvalstrecket, en poäng före Kalmar som just nu måste kvala för att hålla sig kvar. På de fyra senaste matcherna har eget endast en förlust och laget klarade 1-1 hemma mot IFK Göteborg för några veckor sedan. Nu tror vi inte att laget återupprepar bedriften utan att hemmalaget klarar steken.

Bettingtips inför IFK Göteborg mot Falkenberg FF

Betanalys IFK Göteborg – Falkenberg

IFK Göteborg har gjort en väldigt bra säsong och det mesta tyder på att laget kan fortsätta spendera tid precis under den absoluta toppen. Visst har laget kryssat lite för mycket för att utmana på allvar, framförallt mot svagare motstånd som Örebro och Falkenberg men samtidigt har laget bara en förlust på de 15 senaste allsvenska matcherna. Imponerande av ett lag som förväntades ligga i botten.

Därför tror vi att IFK Göteborg kommer vinna mot Falkenberg. Visst är Falkenberg ett bra lag och det senaste mötet slutade oavgjort mellan lagen, men IFK är så pass starka att de ska kunna spela bort laget på sin hemmaplan. Därför väljer vi att spela på en hemmaseger för IFK Göteborg och hittar fina odds hos världens största spelbolag sätt till omsättning, Bet365.

Senaste mötet slutade 1-1 men vi tror det kan bli mer mål i helgens möte. Göteborg har visserligen bara gjort två mål i i två av sina tio senaste matcher men mot ett defensivt svagt Falkenberg som dock också brukar göra mål. Bottenlaget har bara blivit nollade en gång på sina sex senaste matcher och har börjat omvandla förluster till poäng i serien. Vi tror dels att båda lagen gör mål i matchen och hittar fina odds hos William Hill. Dessutom kör vi ytterligare ett målspel där vi bettar över 2,5 mål hos ingen mindre än Unibet.