Bettingtips inför kvällens match: Jönköping Södra mot Syrianska 12/8 -19

12/08/19

Två forna allsvenska lag på dekis ställs mot varandra i kyrkstaden nummer ett, Jönköping. Syrianska är en poäng från negativt kval. Samtidigt har laget börjat plocka poäng på slutet och har bara en förlust på de fem senaste matcher, en poängskörd som bör räcka till nytt kontrakt om det fortsätter. För hemmalaget J Södra har man efter en svag inledning kommit igång ordentligt. Seger mot Syrianska innebär att laget är två poäng från att få kvala upp till allsvenskan och endast tre poäng från direkt uppflyttning. Förvänta er en spännande match med mycket känslor när vi närmar oss sista tredjedelen av serien med stormsteg.

Betingtips Jönköping Södra vs Syrianska

Bettinganalys J Södra vs Syrianska

Det har varit en tuff säsong för bortalaget som inte går att känna igen. Syrianska har kanske inte rykte att vara den mest sympatiska klubben men samtidigt har laget bara för några säsonger sedan spelat i Allsvenskan. Nu ser det ut att kunna bli division 1 även om laget steppat upp poängskörden på sistone. För Jönköping är formen fin. De fem senaste matcherna innebär tre segrar och två oavgjorda och när lagen ovan börjat förlora, framförallt Varberg, så ser J Södra ut att helt plötsligt blandat sig in i leken om platserna högst upp.

Det är kombinationen av en grym offensiv kombinerad med en ramstark defensiv som gjort att J Södra klättrar i raketfart i tabellen. Nu närmar man sig den absoluta toppen och kan mycket väl spela allsvensk fotboll nästa år om det fortsätter på det här sättet. Samtidigt är det många som inte vill ha upp laget då de spelar på plastgräs till skillnad från de fyra lagen över J Södra i tabellen.

Med tanke på förutsättningarna och tabellplaceringarna tror vi på en match är J Södra vinner utan några större problem. De är ett bättre lag, har mer spetsiga spelare och har framförallt tagit 11 poäng fler än sin motståndare. Vi tror att det blir en fin vinst för J Södra och spelar rak 1:a hos världens störa spelbolag sätt till omsättning, Bet365.

Syrianska mål ha hyfsad form men mot J Södra räcker man inte till. Det känns som en match där bortalaget får svårt att göra mål och därför väljer vi att spela Syrianska under 0,5 mål hos Betsson. Samtidigt har Jönköping en offensiv som gör att laget kan ta steget upp från Superettan. Isåfall måste man vinna matcher mot bottenlag som Syrianska men det krävs en fulländad prestation för att ta alla tre poängen. Vi tror dock man lyckas med detta och smäller in minst två mål. Jönköping över 2,5 mål spelas hos Unibet.