Bästa bettingtipsen inför Linköping – Djurgårdens IF 15/8-19

13/08/19

SHL är snart här och träningsmatcherna fortsätter att avlösa varandra i jämn takt. En av torsdagens mer spännande matcher är den mellan Linköping och Djurgården, två jämna lag som hade väldigt olika säsonger senast. DIF lyckades något oväntat ta sig hela vägen till final men där blev Frölunda för svåra och guldet hamnade i Göteborg. Linköping lyckades inte ens ta sig till slutspelet vilket var en stor missräkning för klubben.

Enligt oddsen på vinnare av SM-guldet 2019/20 talar mycket för att DIF överpresterade förra året och kan få det tuffare i år. De är femma från guldet enligt oddsen vilket innebär att en semifinal är det vi max kan förvänta oss av mesta mästarna i svensk ishockey.

Bettingtips Linköping – Djurgårdens IF

  • DIF inledde stabilt med 5-2 borta mot Södertälje i träningsmatch. Nu blir det ett snäpp svårare när Linköping är motståndaren. Vi väljer att spela en tvåa på DIF-seger och hittar grymma odds hos Bet365 på det spelet.
  • Det brukar bli målglad matcher när lagen ställs mot varandra. 2-3, 6-3, 3-4 är ett axplock av de senaste matcherna. Vi tror på en målfest igen och lägger därför över 3,5 mål hos Unibet.
  • Med tanke på hur het Patrik Berglund sett ut tror vi han kommer lyfta DIF. Mot Linköping kommer han få tillräckligt med ytor för att hitta målet. Därför spelar vi Patrik Berglund som målskytt mot Linköping hos Nordicbet.

Betting och oddsanalys Linköping – DIF

Klicka på bilden ovan för att testa våra bettingtips gratis på Betfairs spelbörs. Sätt in 450 kr, om ditt spel inte går hem får du pengarna tillbaka!

Djurgårdens finalplats förra säsongen var en stor överraskning men laget förtjänade all framgång. I finalen mot Frölunda räckte det inte hela vägen men DIF stod fortfarande för en riktigt bra säsong och en finalplats ska man ha all heder för. Inför årets säsong är man återigen tippade under toppen men det hindrade inte DIF senast och behöver inte göra det kommande säsong heller.

Med Patrik Berglund har bortalaget ett nyförvärv som kanske är hela SHL:s bästa. 31 år gammal är han i sina bästa hockeyår och sitt livs form. Hela SHL njuter av värvningen även om konkurrenterna blir rädda. Mot Linköping tror vi Berglund visar sin klass direkt och nätar utan några problem. Därför spelar vi honom som målskytt och hittar bra odds hos Nordicbet, giganten inom svensk ishockey.

Mål är något vi kan förvänta oss. Dels för att det är träningsmatch men också för att det brukar bli mycket mål när lagen ställs mot varandra. Därför är det läge för ett målspel också. Vi väljer att spela över 3,5 mål men den modige kör över 4,5 mål för att höja oddsen ytterligare. Målspel är bra att köra hos Betsson då de brukar ha bra odds på just detta. Som huvudsponsor av SHL finns det många spännande marknader och alltid höga odds marknadsmässigt.

Djurgårdens fina form verkar vara kvar från förra säsongen. Borta mot Södertälje i senaste träningsmatchen stod laget för en fin insats och lyckades vinna med 5-2. De många målen visar att man är i form och vi tror man är tillräckligt starka för att besegra Linköping. Därför spelar vi Djurgården som vinnare och bettar hos Bet365, världens största bettiingsajt sett till omsättning.