La Primera – Omgång 15 med odds & tips

08/04/20

La Primera i Nicaragua fortsätter att hålla öppet för spel och under torsdagen är det fem spännande matcher som ska avgöras. Vi gräver djupare i omgång 15 och ger dig odds med speltips på samtliga matcher.

Spela på La Primera

Lägg ditt odds

Sabanas vs Jalapa

1, 3,10 |X. 3,40 |2. 2,10 – odds hämtade från Bet365

Jalapa må ha förlorat senast mot bottenlaget Chinandega men i övrigt har formen varit relativt stabil. Laget ligger femma i tabellen och ser ut att kunna behålla en av de slutspelsplatser som de sex översta lagen i tabellen kvalificerar sig för. Då krävs det seger mot bottenlag och om det är något Sabanas kvalificerar för är det att för vara ett bottenlag. De ligger stensist i tabellen och har endast en seger på de tolv senaste matcherna. Oddsen på seger för Jalapa är alldeles för högt satta anser vi och det märks också på vårt bet på denna match.

Speltips: Jalapa vinner borta mot Sabanas till oddset 2,10 hos Bet365,

Managua FC vs Octobal |

1. 1,27 |X. 5,20| 2. 7,60 – odds hämtade från Nordicbet

Seriledaren Managua FC är favoriter till guldet och har ingen förlust på åtta matcher. Laget siktar garanterat på att nå plats 1 eller 2 som innebär direkt semifinal när slutspelet väl drar igång. Därför har en ligaseger inte någon direkt betydelse förutom fördelarna det ger vid ett eventuellt slutspel. Managua FC har imponerat under säsongen och ingen förlust på de åtta senaste matcherna. Octobal däremot har inte vunnit på fem matcher och ligger näst sist i tabellen. Med tanke på att serieledaren dessutom har hemmaplan borde denna drabbning bara kunna sluta på ett sätt.

Speltips: Managua FC vinner mot Octobal till oddset 1,27 hos Nordicbet.

Diriangen vs Chinandega

 1, 1,28| X. 4,80 |2. 6,65 – odds hämtade från Bethard

Diriangen är endast målskillnad från en andraplats som ger plats i semifinal. Chinandega ser också ut att kunna klara av att ta en plats i slutspelet då man just nu har den sista slutspelsplatsen som placering nummer sex innebär. Diriangen är klara favoriter i denna match trots förlusten senast. Förutom missräkningen senast har laget varit i strålande form under säsongen och har chans på seriesegern. Chinandega får fortsätta kämpa för bättre tider men har haft det svårt mot Diriangen och förlorat sex av de åtta senaste matcherna när lagen mött varandra. Vi tror att Diriangen borde klara av att hålla för favoritskapet i denna match.

Speltips: Diriangen vinner Chinandega till oddset 1,28 hos Bethard.

Esteli vs Juventus Managua  

1. 1,36| X. 4,33| 2. 6,00 – odds hämtade från Betfair

Serietvåan Esteli är endast tre poäng bakom Managua FC som leder serien. Det innebär att Esteli just nu har den sista platsen som tar laget direkt till semifinal. Dock är det endast målskillnad ner till Diriangen. Esteli har imponerat stort, framförallt defensivt under säsongen.. Endast nio mål insläppte på 14 matcher är färst i serien och imponerar givetvis. Senast blev det visserligen förlust men formen har ändå varit fin de senaste omgångarna.

Juventus Managua i sin tur jagar slutspelet som just nu är två poäng bort. Segern senast Diriangen med 3-0 imponerade men på bortaplan har man 0-6 på de två senaste matcherna. 

Speltips: Esteli vinner till oddset 1,36 hos Betfair.

Ferretti vs Real Madriz

 1. 1.60| X. 3,80 |2. 4,50 – odds hämtade från Betsson

Ferretti är favoriter och har sett stabila ut under första halvan av säsongen. Fyra i tabellen och sex poäng från topp 2 och semifinal är något laget lär vara nöjda med. Det är ojämnheten som skadat laget under säsongen men mot Real Madriz ska det räcka till seger oavsett. Bortalaget är tredje sist i tabellen och har fyra poäng upp till slutspel. Även om Real Madriz nått något bättre resultat på sistone är det fortfarande Ferretti som bör vinna matchen.

Speltips: Ferretti vinner mot Real Madriz till oddset 1,60 hos Betsson