Vitryska cupen semifinaler – odds och matchanalys inklusive speltip

07/04/20

Vilken onsdag vi har framför oss med två semifinaler i Vitryska cupen. Att fjolårets cupmästare Shakhtyor Soligorsk återigen finns i semifinal är oerhört imponerande. Hur ser oddsen ut och vem bettar vi på?

Vitryska cupen

Bett på semifinalerna

Tuffa matcher väntar i semin

Nu blir det en tuff match mot Brest precis som i Supercupfinalen i mars. Efter tre omgångar av Vyssjaja Liga är det inget av lagen i semifinal som är obesegrade utan de fyra lagen har haft det relativt tungt. Undantag är Slavia Mozyr som besegrat både Brest och BATE under säsongsinledningen. Ändå är laget fjärde favorit till cupguldet och kommer få det tufft mot BATE i sin semifinal.

Slavia Mozyr vs BATE Borisov – speltips med högsta odds

Oddsanalys och tankar inför matchen  

BATE Borisov har länge varit den stora dominanten inom vitrysk fotboll men hade det tufft förra säsongen utan en enda titel. Skulle laget nu klara av att vinna mot Slavia Mozyr är man klara för cupfinal vilket borde ge en rejäl boost så här i inledningen på säsongen. BATE har inte inlett strålande utan förlorat två av sina tre inledande matcher. Förlust mot såväl Energetik-BGU som just Slavia Mozyr gör att segern senast mot Rukh Brest var minst sagt välbehövlig.

Slavia Mozyr verkar ha något stort på gång och har vunnit mot såväl Dynamo Brest som mot BATE under säsongens tre första omgångar. Därför svider nog premiärförlusten mot Slutsk extra mycket men nu gäller det att blicka framåt för Slavia Mozyr.

I en cupsemifinal håller vi BATE som favoriter då man har mer erfarenhet av den här typer av matcher. Därför spelar vi just BATE som segrare och hittar spelbolaget Bethard då de har bäst odds på spelet.

Målrikt brukar det bli när lagen möts så den neutrale åskådaren borde knappa in matchen. Sex av lagens åtta senaste interna matcher har slutat i över 2,5 mål vilket är exakt det bet vi lägger på denna cupsemifinal. Bäst odds får vi hos ComeOn! Till sist tror vi också att båda lagen gör mål vilket vi spelar hos Bet365.

Brest vs Soligorsk – speltips med högsta odds

* Dynamo Brest spelar på hemmaplan och har ett mentalt övertag. Vi tror Brest vinner matchen och spelar detta till oddset 2,40 hos Unibet.

* Det borde bli få mål i denna på förhand tighta och ovissa match. Under 2,5 mål spelas till oddset 1.57 hos Bet365.

* Vi tror inte att båda lagen gör mål utan att hemmalaget vinner med 1- eller 2-0. Vi spelar Nej på Both Team to Score till oddset 1,83 hos Nordicbet.

Oddsanalys och tankar inför matchen

Regerande cupmästaren Soligorsk ställs mot Brest som vann cupen 2017 och 2018. Dynamo Brest är något av favoriter och vann faktiskt Supercupfinalen när lagen möttes senast. Vi tror att Brest kan upprepa bedriften och fördelen av hemmaplan talar för detta. Samtidigt är det ett otroligt tufft motstånd som väntar och det krävs en fulländad prestation för att nå finalen.

Vi väljer hur som helst att spela på Brest som vinnare och får grymma odds hos Unibet. Även om vi håller Brest som segrare kan det sitta långt inne och vi tror på en målsnål match och spelar under 2,5 mål. Till sist tror vi också att Brest gör mål men att Soligorsk inte gör mål. Därför spelar vi Nej på Both Team to Score hos Nordicbet.