League of Legends Champions – Kina

09/04/20

Torsdagen innebär inte mindre än fem spännande matcher där såväl League of Legends Champions Korea ska spelas precis som League of Legends LoL Pro League i Kina.

League of Legends Champions

betsson logo

Många höjdpunkter från Kina & Sydkorea

Det finns en hel del höjdpunkter att se fram emot både i Sydkorea och Kina. Vem vinner sina matcher och plockar poäng och eventuellt placeringar i tabellen? Det återstår att se men visst finns det flera spännande dueller i LoL under torsdagen?! Får vi se något oväntat inträffa under de fem matcherna?

T1 vs SANDBOX Gaming – Champions Korea

1. 1,13 2. 5,65 – odds hämtade från Bethard

T1 har gjort det strålande än så länge och ligger delad etta i tabellen som består av tio lag. Laget har vunnit tolv av 15 matcher till skillnad från sin motståndare som endast vunnit fem matcher. Därför är det inte konstigt  att T1 är gigantisk favorit när de två lagen ställs mot varandra. Under 2019 och 2020 har lagen mött varandra sju gånger. T1 har vunnit vid fyra tillfällen medan SANDBOX Gaming har tre segrar. Inför denna matchen bör det sluta med seger för T1 som har siktet inställt på titeln. För SANDBOX Gaming gäller det att försöka börja vinna så att de inte ligger kvar på den nedre halvan som de gör nu. I dagsläget ser det svårt ut för SANDBOX Gaming att nå slutspelet Champions Korea som avgörs i vår.

Tips: T1 vinner över SANDBOX till oddset 1,13 hos Bethard

Griffin vs Afreeca Freecs – Champions Korea

1. 2,30 2. 1,55 – odds hämtade från Betsson

Jumbon Griffin har endast vunnit tre matcher under säsongens Champions Korea och har därmed bara tre poäng. Nu blev det visserligen seger senast mot APK Prince men innan dess hade laget en förlustrad med tio raka utan seger. För Afreeca Freecs är formen inte särskilt mycket bättre med sex raka förluster. Dock har den fina inledningen man hade på säsongen gjort att laget har sex poäng och ”bara” är två segrar bakom KT Rolster som just nu har den sista slutspelsplatsen. Trots svag form tror vi Afreeca Freecs är vassare än Griffin.

Tips: Afreeca Freecs vinner till oddset 1,55 hos Betsson

LGD Gaming vs Royal Never Give Up – LoL Pro League Kina

 1. 6,10|2. 1,09 – odds hämtade från Nordicbet

Royal Never Give Up är solklara favoriter inför mötet mot LGD Gaming. Bortalaget har sju segrar och lika många poäng och är på sjätte plats när åtta lag tar sig vidare till LoL Pro League Playoff som avgörs i vår. För LGD Gaming ser det tufft ut att nå slutspel. Endast tre vinster har det blivit på lagets tio matcher och nu är man rejäla underdogs inför torsdagens möte. Detta kommer Royal Never Give Up vinna utan någon större ansträngning.

LNG Esports vs EDward Gaming – Lol Pro League Kina |

1. 3,50 2. 1,25 – odds hämtade från Betfair

EDward Gaming har en fin form och ligger just nu på den näst sista slutspelsplatsen. Desto mörkare är det för LNG Esports som inledde säsongen fint med fyra vinster på sina sex inledande matcher. Dock har sex raka förluster gjort att laget hamnar allt längre ifrån slutspelsplatserna. Endast jumbon Victory Five har en svagare form än vad LNK Esports har vilket knappast är ett bra betyg.

Tips: EDward Gaming vinner till oddset 1,25 hos Betfair

JD Gaming vs Invictus Gaming – LoL Pro League Kina

1. 3,05 2. 1,36  odds hämtade från ComeOn!

Torsdagens hetaste möte i LoL Pro League Kina är utan tvekan det mellan serieledaren Invictus Gaming och fyran JD Gaming. Invictus har vunnit tio av de elva matcher man spelat under säsongen medan JD Gaming vunnit åtta av tolv. Invictus ser otroligt starka ut i år och ser ut att bli oerhört svårslagna under säsongen. Trots att man möter fyran i tabellen är man solklar favorit.

Tips: Invictus Gaming vinner till oddset 1,36 hos ComeOn!