Odds -och Speltips inför Let’s Dance 2019

21/03/19

Du finner veckans speltips på Let’s Dance här!

Snart är det dags för årets upplaga av Lets Dance och vi är spända för att se vad årets program har att erbjuda. Här ger vi dig en inblick i vilka som är deltagare, vilka som är tippade favoriter redan nu och hur du hittar de bästa oddsen.

När börjar Lets Dance 2019

Snart är det start för programmet Lets dance 2019 där vi får följa kända profiler när de lär sig dansa av professionella dansare. Detta år är det 14:e säsongen som programmet sänds och Tilde de Paula Eby samt David Hellenius är programvärdar även i år. Trots att programidén är enkel lockar den till sig miljontals tittare varje fredagskväll. Över åren som gått har programmet setts av riktigt många tittare och finalprogrammen hamnade kring 2 miljoner tittare. Om du är en rutinerad lets dance tittare eller bara vill öka spänningen kan du placera ett bet på någon av alla bettingsajter. Programmet kommer börja sändas fredagen den 22 mars i TV4 och på TV4Play.

Deltagare Lets dance 2019

Under åren som gått har vi sett många artister och kända profiler visa upp sig  i tv-rutan iklädda glittriga utstyrslar. Även i år är det en härlig blandning av artister, atleter, influencers och skådespelare som alla ska lära sig grunderna i pardans.  Detta år ser startfältet ut som följande:

deltagare-lets-dance-2019

Dan Ekborg med partner Cecilia Ehrling Danermark

Dan Ekborg är skådespelare och har deltagit i flera uppsättningar på bland annat Dramaten. Han är 64 år och har deltagit i flera filmer och även bidragit med röster till flera filmer. Han har även varit med i Parlamentet och Stjärnorna på slottet.

Unibet odds vinnare: 31

Sanna Lundell med partner Aaron Brown

Sanna Lundell är journalist och bloggare och är 40 år. Hon har bland annat jobbat på kända tidningar samt även som programledare i TV3 och då för programmet Dokumentär. Även andra faktabaserade program på TV3 har hon haft hand om.Hon har även varit sommarvärd i Sveriges Radio.

LeoVegas odds vinnare: 14

Robin Bengtsson med partner Sigrid Bernsona

De flesta tänker säkert på Melodifestivalen 2017 och den riktigt bra låten ”I can’t go on” vilket blev en riktig hit och den slutade på femte plats i Eurovision det året. Numret var också en typ av dansnummer där Robin och hans dansare gick på löpband så en del erfarenhet av dans och rörelser har han absolut. Robin är 28 år och slog igenom i Idol år 2008 där han kom på tredje plats.

888sport odds vinnare: 4,50

Linnéa Claeson med partner Jacob Persson

Linnéa har synts en del i media och inte så konstigt då hon har ett känt Instagramkonto som heter ”assholesonline” med många följare. På kontot arbetar hon med att motarbeta sexuella trakasserier och näthat. Linnéa är 27 år.

LeoVegas odds vinnare: 7,50

Thomas Ravelli med partner Jasmine Takács

Thomas Ravelli, 59, är på nåt sätt alltid glad. Kanske dock inte när han släpper in mål på forbollsplanen men säkert känner många igenom honom från det Svenska Fotbollslandslaget där han varit målvakt. Han har bland annat ett brons i bagaget sedan VM 1994.

Unibet odds vinnare: 6,50

Kristin Kaspersen med partner Calle Sterner

Kristin har en lång historia i TV sammanhang där hennes karriär faktiskt började som väderpresentatör i Norge. Därefter blev det svensk TV och som programledare för ett antal olika program varav Svenska Idrottsgalan, Nyhetsmorgon och Fångarna på Fortet som är några av dem. Kristin är 49 år.

888sport odds vinnare: 5,50

Magdalena Forsberg med partner Fredric Brunberg

Säger man skidskytte är det nog många som tänker just på Magdalena och inte så konstigt då hon tagit hela 6 VM Guld, 1 VM  Silver, 6 VM Brons och 2 OS Brons. Galet! Hon har även fått Jerringpriset vid fyra tillfällen. Nu ska den 51-åriga skidskytten prestera på dansgolvet i denna säsong av Lets dance.

LeoVegas odds vinnare: 3,50

Leo Méndez med partner Malin Watson

Många kanske tänker på DJ Méndez som var artistnamnet. Idag är Méndez 43 år och bosatt i Chile. Senast såg vi honom i Melodifestivalsammanhang 2018 där han framförde låten ”Everyday”.

Unibet odds vinnare: 7,50

Fab Freddie Svensson med partner Maria Zimmerman

Freddi Svensson eller Fab Freddie som han kallas, stiftade vi bekantskap med under Melodifestivalen 2018 där han var programledare och gjorde roliga inslag. Han är 28 år och kommer vara med i Lets dance 2019.

LeoVegas odds vinnare: 51

LaGaylia Frazier med partner Tobias Bader

LaGaylia Frazier har turnerat tillsammans med flera kända artiser och även varit med i Melodifestivalen två gånger. Hon har gjort flera album och hennes genre är jazz och pop. Hon har även suttit i juryn i Talang 2019. LaGaylia Frazier är född i Miami och är 58 år.

888sport odds vinnare: 14

Lance Hedman Graaf med partner Linn Hegdal

En svensk thaiboxare på 18 år kommer in som en virvelvind på dansgolvet och vi får se vad han kan göra för spännande rörelser på dansgolvet. Snabb är han säkert. Han har även gjort en tv-serive som heter Lance vs livet.

Unibet odds vinnare: 12

Favorit att vinna Lets dance 2019

Ja, vilka är då favoriterna tippade att vinna Lets dance 2019? Helt klart är det tre stycken som utmärker sig i årets startfält och dessa är Magdalena Forsberg, Robin Bengtsson och Kristin Kaspersen. Mycket kan ju hända i den här tävlingen, då mycket beror på personernas hälsa och engagemang. Tidigare år har de som legat dåligt till hårdtränat och sen överraskat juryn mot slutet av tävlingen.

LetsDance_jury

Vem vann Lets dance 2018?

Slutstriden i Lets dance 2018 var riktigt tajt och det stod mellan Daniel Norberg och Jon Henrik Fjällgren men till slut tog den samiska renskötaren hem vinsten. Danspartnern det året var Katja Luján Engelholm. Slutstriden var tuff och det var endast 2 poäng som skiljde mellan paren. Den snygga glasskon har nu hittat hem till Härjedalen.

Hur hittar jag bästa odds Lets Dance 2019

Detta är ett riktigt populärt program och det bevakas av i stort sett alla de stora bettingbolagen. Du hittar många här på vår sida där vi rekommenderar de som vi tycker har ett bra utbud och en bra service. Enklast när du ska se vilka odds som är bäst är att gå in på minst tre olika bettingsidor av de vi rekommenderar. Titta igenom oddsen och om du har en favorit kan du se hur just den placerar sig. Kanske vet du något som inte bettingbolagen vet och kan dra nytta av ett högre odds för att få extra möjligheter. Jämför oddsen hos dessa operatörer och lägg sedan ditt bet på det som har det bästa erbjudandet för ditt val.


unibet logoBesök UnibetRegler och Villkor


Vilken typ av odds kan du lägga på Lets dance 2019

På Lets dance 2019 finns det flera olika odds du kan använda dig av. Här kan du direkt lägga bet vem du tror kommer att vinna. I oddslistorna finns variant på detta odds och det handlar om att du kan bestämma dig att betta på vinnare av hela Lets dance 2019 eller som placering 1-2. Med det menas att du kan lägga ett bet på exempelvis Thomas Ravelli att han kommer på plats 1 eller 2.  Förutom detta kan du även lägga bet på dansarnas inbördes möten. Här finns möjligheter att hitta bra odds om du följer dansarna under veckan och hur de tränar. Kanske hittar du en riktigt bra underdog här som kan ge dig en extra boost. Tänk på att oddsen kommer att ändras hela tiden under tävlingens gång. Tror du ganska säkert på en deltagare som har höga odds vid starten kan det vara taktiskt att lägga det bettet innan tävlingen börjar. När den har börjat och några program genomförts kommer oddsen troligtvis att sänkas på den.

Hur gör jag för att lägga ett bet på Lets dance 2019

Att lägga ett bet idag är väldigt enkelt och gör tv-tittande lite extra roligt och spännande.
Så här gör du för att lägga ett bet på Lets dance 2019:
Först klickar du på några av våra operatörer och sen loggar du enkelt in med din e-legitimation. Därefter väljer du belopp du vill satsa och deltagaren till det odds som finns. Sen är det klart och bara att titta på programmet och hoppas att du vinner.

leovegas promo18+ År – Regler & Villkor gällerstödlinjen.se