Odds -och Speltips inför veckans Let’s Dance | 5/4-19

04/04/19

Vill du läsa denna veckas speltips på Let’s Dance, klicka här!

Efter att DJ Mendez som första deltagare fått lämna tävlingen är det nu dags för tredje veckan av Let’s Dance där Sanna Lundell kan få det tufft att hålla sig kvar. 10 tävlande par återstår där det mesta av förhandssnacket har handlat om Magdalena Forsberg då hennes danspartner Fredric Brunberg tvingats lämna tävlingen på grund av personliga skäl. In kommer istället Tobias Karlsson, den tidigare Let’s Dance-profilen, och den före detta skidskyttedrottningen verkade lugn inför bytet.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias, säger Magdalena Forsberg till TV4.

10 deltagande par återstår efter att Mendez som första deltagare fått lämna tävlingen. Det stod mellan honom och Sanna Lundell om vem som hade fått minst röster efter de två första deltävlingarna. Nu återstår det att se om Sanna Lundell kan lyckas övertala juryn och tv-tittarna att få hålla sig kvar i tävlingen i det tredje avsnittet. I senaste avsnittet var det en American Smooth hon och partnern bjöd som inte riktigt gick hem. Nu när det är dags för lyft återstår det att se om det går bättre för Mikael Persbrandts fru.

Speltips inför veckans Let’s Dance

Trots att Sanna Lundell kanske inte är den sämsta dansaren handlar programmet om att få tittarnas röster också. Därför spelas det att Sanna Lundell åker ur programmet till oddset 2,25 hos Unibet.

Dan Ekborg och Thomas Ravelli är därefter favoriter att elimineras till oddset 4,00 och 4,50. Anledningen till att de kommer vara kvar längre är att de är mer folkkära än Sanna och lär få tillräckligt med tittarröster för att hålla sig kvar i tävlingen en vecka till. Sedan kan det mycket väl vara över för en av de två herrarna.

Trots att Sanna är favorit att åka ur verkar Ulf Lundells dotter ha självförtroende under veckans rep även om hon sa att det “Kändes läskigt, men bra” till TV4 under övningarna denna vecka.

Odds inför veckans Let’s Dance

Alla odds i denna artikel är hämtade från Unibet.

För att lägga ditt odds på vem som åker ur Let’s Dance denna vecka:

  1. Klicka på en av länkarna ovan.
  2. Scrolla ner på sidan och klicka på Underhållning & Specialer, i menyn till vänster.
  3. Klicka på Sverige.
  4. Klicka på Nästa Eliminering (Lets Dance 2019).
  5. Placera ditt odds på den deltagare du tror elimineras denna vecka och håll tummarna!

Ska lyfta för första gången

Anledningen till att Sanna tyckte det var något läskigt är att det är ett nytt moment som deltagarna ska visa upp för första gången i tävlingen. Det är nämligen dags för deltagarna att visa upp sina lyft för publiken och under veckans genrep har det varit tufft för deltagarna. Detta blir första gången i årets upplaga som deltagarna måste utföra ett lyft i sin koreografi.

– Jag klarar av att lyfta dig men det är inte säkert att jag orkar hålla kvar, sa den tidigare bronsmedaljören och fotbollsmålvakten Thomas Ravelli till sin danspartner Jasmine Takacs efter onsdagens övning.

– Normalt är det jag som är lugnt, men nu är det jag som är lite orolig, sa Maria Zimmerstam till sin partner Fab Freddie.

“Magda” tvingas byta partner

För Magdalena Forsberg, en av Sveriges mest folkkära idrottare genom tiderna, väntar en utmaning. Hon har nämligen blivit av med sin partner Fredric Brunberg som tvingats hoppa av på grund av personliga själ. Istället ersätter den tidigare deltagaren Tobias Karlsson. Dock ska det inte påverka hennes chanser att sig vidare.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias, säger Magdalena Forsberg till TV4.    

 När börjar Let’s Dance?

Klockan 20:00 på TV4 under fredagskvällen drar programmet igång!

[betexpert-toplist-custom casino-ids=”1967″]