Bettingtips inför finalen av Let’s Dance 2019

31/05/19

Dagen D är här! Stunden vi alla har väntat på! Det är dags för final av Let’s Dance och det blir ett kvinnligt drama mellan den forna skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg och storfavoriten Kristin Kaspersen där den sistnämda är favorit och gått från klarhet till klarhet sedan första avsnittet. Med de två drottningarna i finalen förstår du säkert att det var Lancelot Hedman Graaf som fick lämna semifinalen. ”Bus-Larre” var favorit tillsammans med Kristin att ta sig till final enligt oddsen men det blev istället folkkära ”Magda” som gör Kaspersen sällskap i finalen. Klockan 20:00 på fredagskvällen avgörs det vem som blir den sextonde vinnaren av danstävlingen Let’s Dance.

Bettingtips Let’s Dance Final 2019

Kristin håller för favorittrycket och dansar hem titeln i Let’s Dance 2019. Högsta odds hittas hos Unibet och är 1.10 i skrivande stund!

Sedan dag ett har undertecknad trott på Kristin Kaspersen som slutsegrare och det var länge sedan vi fick en så solklar favorit redan i första avsnittet.

Inför finalen av Let’s Dance 2019

Efter en känsloslam semifinal är vi nu framme vid den stora finalen och självklart bjuds det på en fullfjädrad avslutning av rang. Deltagarna ska visa upp tre danser var och det är Magdalena Forsberg & Tobias Karlsson som drar igång finalen med en Paso Doble. Kristin & Calle svarar med en Cha Cha innan finalisterna dansar varsin dans till följt av ett Shownummer som avslutning. Det är framförallt det sista Shownumret där allt ska sitta. Då ska de båda finalisterna visa varför de förtjänar att vinna Let’s Dance 2019.

Då Kristin är solklar favorit enligt oddsen och ”snacket på stan” är det upp till ”Magda” och Tobias att sätta en hög standard direkt. Ska Forsberg klara av att skrälla sig till segern krävs det tre perfekta framträdanden samtidigt som Kristin Kaspersen misslyckas grovt i någon dans.

Nu är det inte mycket som talar för detta då Kristin har varit säkerheten själv under tävlingen. Inte en enda gång har hon varit utanför topp 2, till skillnad från sin finalmotståndare som varit mer ojämn under tävlingen och hamnat bland de två sista sämsta deltagarna redan innan slutspelet. Då var det Kos som var temat, ett framträdande som inte gick hem hos juryn. Sedan dess har ”Magda” studsat tillbaka rejält och blivit farligare ju längre tävlingen lidit.

Oavsett vem som vinner danstävlingen står det klart att vi får en kvinnlig deltagare som segrare. Det har inte hänt sedan Elisa Lindström vann 2016 och 2019 blir blott femte året vi får en kvinna som vinnare Let’s Dance sedan tävlingen drog igång 2006. Övriga vinnare på den unika listan är Inez, Jessica Andersson och Tina ”Mat-Tina” Nordström.

Det mesta talar för att Kristin Kaspersen vinner Let’s Dance 2019 men det ska tilläggas att Magdalena Forsberg är oerhört folkkär vilket har tagit henne vägen till finalen. Kaspersen har imponerat sedan första framträdandet och lyckats upprätthålla en jämnhet genom hela tävlingen som ingen annan deltagare kommer i närheten av. Ingenting talar för att hon skulle misslyckas i finalen utan psyket är av stål hos favorite som imponerat varje fredag under hela säsongen och varit bland de två främsta deltagarna varje vecka med segrar i en klar majoritet. Kristin förtjänar att vinna tävlingen och allting talar för att hon lyckas också. Därför spelar vi Kristin Kaspersen som segrare av Let’s Dance 2019.

Så dansar paren i finalen av Let’s Dance

Magdalena Forsberg & Tobias Karlsson

Dans 1: Paso Doble

Dans 2: Rumba

Dans 3: Shownummer

Kristin Kaspersen & Calle Sternet

Dans 1: Cha Cha

Dans 2: Slowfox

Dans 3: Shownummer

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson inleder. Sedan är det vartannat framträdande som gäller!

Så röstar du på din favorit i Let’s Dance 2019

Magdalena Forsberg & Tobias Karlsson

Ring: 099-414 01

SMS: MAGDALENA till 72 400

Kristin Kaspersen & Calle Sterner

Ring: 099-414 02

SMS: KRISTIN till 72 400

Vinnare av Let’s Dance genom åren

2006: Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson

2007: Martin Lidberg och Cecilia Ehrling

2008: Tina Nordström och Tobias Karlsson

2009: Magnus Samuelsson och Annika Sjö

2010: Mattias Andréasson

2011: Jessica Andersson

2012: Anton Hysén

2013: Markoolio

2014: Benjamin Wahlgren Ingrosso

2015: Ingemar Stenmark

2015: Anton Hysén

2016: Elisa Lindström

2017: Jesper Blomqvist

2018: Jon Henrik Fjällgren