Liga Primera – Torsdagens matcher med speltips och bäst odds

15/04/20

Liga Primera fortsätter när vi precis gått in i andra halvan av säsongen. Sex matcher ska spelas under torsdagen där vi har två toppmöten att se fram emot. Vi ger dig odds på Liga Primera och speltips.

LIGA PRIMERA

SPELA TILL FINA ODDS

Många tunga matcher i Liga Premiera

Dels tar serieledaren Magua FC emot femman Jalapa och som om inte det vore nog har vi också ett otroligt spännande möte mellan Esteli och Dirangen på andra respektive tredje plats med endast målskillnad som skiljer lagen emot. Det finns alltså mycket spännande att se fram emot under torsdagens Liga Primera.

Ferretti vs Sabanas

1. 1,40| X. 4,20| 2. 6,50 – odds hämtade från Bet365

Fyran Ferretti är solklar favorit och har tre raka segrar utan att släppa in mål när man tar emot nästjumbon Sabanas som endast har vunnit en match på de 14 senaste matcherna. Ferretti har också vunnit de tre tidigare mötena när lagen ställts mot varandra och ingenting talar för att det inte skulle bli samma sak under torsdagens möte. Vi håller Ferretti som solklar vinnare och ser inte hur de ska misslyckas på något annat sätt än total underskattning.

Speltips: Ferretti vinner över Sabanas till oddset 1,40 hos Bet365.

Juventus Managua vs Ocotal

 1. 1,38| X. 4,20| 2. 5,80 – odds hämtade från Unibet

Juventus Managua har tre raka matcher utan förlust och har just nu den sjätteplats som ger en plats i slutspelet. Det har inte motståndaren Ocotal som endast samlat ihop tio poäng på 16 matcher och ligger sist i tabellen med -13 i målskillnad. För ett relativt formstarkt Juventus Managua borde det därför bara kunna sluta på ett sätt och det känns som att hemmalaget ska fixa detta utan några problem. Ocotal är extremt formsvaga med sex förluster och en oavgjord på de sju senaste matcherna. Därför tror vi Juventus Managua fixar detta utan några större problem.

Speltips: Juventus Managua vinner över Ocotal till oddset 1,38 hos Unibet.

Esteli vs Diriangen

1. 1,82| X. 3,30 |2. 3,80 – odds hämtade från Betsson

Vilket möte vi har att se fram emot mellan tvåan och trean i tabellen. Extra spännande blir det när lagen också står på exakt samma poäng inför torsdagens möte. Tar vi oss en titt på de senaste mötena mellan lagen får vi samma mönster. De sex senaste matcherna mellan de båda har slutat med två segrar åt vardera lagen och två oavgjorda möten. Senast slutade det med seger för Diriangen men då hade de fördel av hemmaplan. Båda lagens form är också identisk i princip och det är svårt att skilja lagen åt.

Speltips: Vi tror matchen mellan Esteli mot Diriangen slutar oavgjort och spelar detta till oddset 3,20 hos Betsson.

Managua FC vs Jalapa

1. 1,33 X. 3,90 2. 5,70 – odds hämtade från ComeOn!

Serieledaren Managua FC är i strålande form med sju segrar och tre oavgjorda på de tio senaste matcherna. Nu tar man emot ligafemman Jalapa på Estadio Olímpico del IND Managua med plats för 8000 åskådare. För Jalapa gäller det att hålla kvar sig på den slutspelsplats man har just nu. Med en femte plats och fem poäng före sjuan talar det mesta för att Jalapa når slutspelet. Dock är det ingen som tror att de ska kunna hota den suveräne serieledaren på bortaplan.

Speltips: Managua FC vinner över Jalapa till oddset 1,33 hos ComeOn!

Real Madriz vs Chinandega

1. 1,87| X. 3,30 |2. 3,25 – odds hämtade från Bethard

Åttan mot sjuan i tabellen går en viktig match i kampen om slutspelsplatserna. En seger för Real Madriz är ett måste då en förlust innebär att de med största sannolikhet är nio poäng från sjätteplatsen. För Chinandiga är avståndet till slutspel just nu två poäng och därför är det givetvis viktigt att bryta den negativa trenden. Båda lagen kommer från dubbla förluster och det känns som en oviss match som kan ha många ansikten. Trots detta tror vi Real Madriz greppar sista halmstrået om en slutspelsplats och plockar segern på hemmaplan

Speltips: Real Madriz vinner över Chinandega till oddset 1,87 hos Bethard.