Betting och odds inför 13:e i Damallsvenskan Rosengård – LB07 14/8-19

13/08/19

Det väntas Malmöderby i Damallsvenskan mellan FC Rosengård och Limhamn/Bunkeflo. Serieledaren Rosengård har bra en förlust på de tolv inledande matcherna och är nog sugna på att ta tillbaka SM-guldet till Malmö efter två års frånvaro på damsidan. Motståndaren LB07 har inte samma mål utan är nog glada om de lyckas hålla sig kvar i serien. Efter endast en seger och fyra poäng på 12 inledande matcherna ser det ut att bli respass för Malmölaget som måste börja vinna om de ska hålla sig kvar.

LB07 har sju raka förluster och har inte gjort mål på tre matcher i följd. Senaste segern kom i maj och det var mot just Rosengård. Motståndaren Rosengård har sju raka matcher sedan förlusten mot LB07 och har inte förlorat en enda. Deras målskillnad på de fem senaste matcherna är 17-2 och man rusar mot ett SM-guld.

Bettingtips Rosengård – LB07

  • Favorit med all rätta och revansch att kräva efter förlusten senast. Rosengård kommer att vinna matchen och vi spelar en rak 1:a hos Bet365.
  • Imo är i rejäl målform med dubbla mål i förra matchen plus mål två matcher i rad. Vi tror hon hittar nätet igen och spelar henne som målskytt hos Unibet.
  • Med tanke på klasskillnaden och målformen (positiv för hemmalaget, negativ för bortalaget) tror vi på en målrik match. Vi väljer att lägga ett spel på över 2,5 mål och hittar fina odds hos William Hill.

Odds- och bettinganalys Rosengård – LB97

Rosengård är sugna på SM-guld efter att ha missat titeln två år i rad. Malmölaget ser ut att kunna göra verklighet av sitt mål då de spelat oerhört bra och plockat poäng i guldfart samtidigt som guldkonkurrenterna inte levererat. En jämn topp talar för guld för Rosengård som endast förlorat en match när halva serien är spelad. Den kom mot LB07 i maj.

Nu har Rosengård hemmaplan och dessutom lär de vara sugna på revansch efter fiaskot senast. Med sju raka matcher utan förlust och riktigt bra målskillnad ser det ut som Rosengård går mot guldet. 32 mål framåt är mer än något annat och endast åtta mål bakåt på 12 matcher är respekt. Naturligtvis blir det så att Rosengård vinner matchen mot LB07 och vi spelar rak hemmaseger hos Bet365.

Imo har levererat tre mål på två matcher och gjorde dubbla mål i 2-1-segern mot Eskilstuna United senast. Mot Rosengård kan hon mycket väl hitta nätet igen, något vi tror kommer inträffa. Därför bettar vi Imo som målskytt och hittar fina odds hos Bet365 på det spelet. Hon känns het och formen talar för att det blir ännu en succé för Imo.

Mål kan tittarna räkna med. LB07 har fyra raka matcher som inneburit över 2,5 mål och Rosengårds fyra av fem senaste drabbningar har också slutar i över 2,5 mål. Det känns långt ifrån någon omöjlighet som det blir över 2,5 mål i matchen mellan Rosengård och LB07. Rosengård har en livsfarlig offensiv medan LB07 har en svag defensiv och sju raka förluster. Vi tror det blir många mål i matchen och spelar över 2,5 mål hos William Hill.