Bettingtips inför Malmö FF – Djurgårdens IF med högsta odds

23/08/19

Vilken match vi har framför oss. Mesta mästaren och allsvenska tvåan Malmö FF tar emot serieledaren Djurgårdens IF på Stadion i Malmö. Det är den typen av match som definierar en säsong och räkna med hela fotbolls-Sveriges blickar när det är seriefinal i Sveriges tredje största stad. Båda lagen har en strålande form där Malmö presterat som bäst i spelet i Europa. I allsvenskan har det inte varit samma resultat efter uppehållet men vinsten mot Falkenberg senast med 5-0 lär ha ingjutit självförtroende i laget. Dock har de många kryssen satt laget i en något prekär situation och man måste vinna mot DIF för att ta tillbaka serieledningen.

Något som blir lättare sagt än gjort med tanke på bortalagets form. Fem raka matcher utan insläppt mål är givetvis strålande och tolv matcher utan förlust är ännu mer imponerande. Nu krävs det att laget lyfter ytterligare om det ska bli poäng mot MFF. Ett Malmö som har 8-0 på sina två senaste matcher. Tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Gustafsson kommer hyllas oavsett vart DIF slutar efter säsongen men blir det guld kommer de leva kvar för evigt i klubben.

Bettingtips MFF – Djurgården

Analys av bettingtips Malmö FF mot Djurgårdens IF

Det är en ruggigt intressant match vi har framför oss under den tidigare söndagskvällen. På ett utsålt Stadion ställs Sveriges just nu två bästa lag mot varandra. Det är en match som innehållet allting en seriefinal ska göra och extra intressant blir det med tanke på vad som hände senast lagen möttes. Då fick Malmös isländske stjärna Arnor Traustason utgå skadad efter en oerhört ful stämpling av Radetinac. Domaren friade och gav inte ens kort och när MFF anmälde spelaren till disciplinnämnden friades Radetinac där också.

Han kommer nog knappast få jubelrop när han kliver in på Stadion i Malmö och med tanke på vad som står på spel kan det säkert smälla en hel del i duellerna. Vi tror dock Malmö smäller högst och lyckas vinna matchen. De har inte förlorat på hemmaplan under säsongen – varken i Allsvenskan eller Europa – och har vunnit med totalt 8-0 på sina två senaste matcher. Vi tror de fixar DIF och spelar rak 1:a hos Betsson.

DIF må ha seriens bästa försvar men vi tror Malmö får hål på sin motståndare mer än en gång. Därför läggs också ett bet på Malmö över 1,5 mål hos Unibet. Däremot tror vi inte DIF gör mål och väljer ett bet på DIF under 0,5 mål.