Napoli vs Inter Coppa Italia Semifinal 2 – ett lag ett steg närmare final

10/06/20

Den italienska toppfotbollen är tillbaka och som uppladdning till Serie A är det returmöte i Coppa Italias semifinaler. På fredagen spelar Juventus mot Milan men vi lägger fokus på lördagens match mellan Napoli och Inter. Napoli har 1-0 att gå på från det första mötet och har dessutom fördelen att avsluta hemma på Stadio San Paolo i Neapel. Visserligen utan de berömda fansen men likväl är det i Neapel matchen spelas.  Alla oddsen på Napoli – Inter är hämtade från spelbolaget Bet365

Speltips Napoli vs Inter – odds från Bet365

* Räkna med en jämn och målsnål match mellan två lag som inte spelat fotboll på två månader. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,95 hos Bet365

* Vi tror på ett jämnt antal mål och spelar detta till oddset 1,95 hos Bet365

* Det kommer bli Napoli som når finalen tror vi. 1-0 från första mötet och avslutning på hemmaplan. Vi spelar Napoli till final till oddset 1,40.

Tankar inför matchen mellan Napoli och Inter

Efter två månader utan match och till största del utan kollektiv träning är det svårbedömt att veta vart vi har lagen. Kollar vi på resultaten precis innan uppehållet var det ett Napoli på väg upp medan Inter var på väg ner och tappade ligaguldet omgångarna innan uppehållet. Men med tanke på resultatet från första mötet i semifinalen och att Napoli spelar på hemmaplan tror vi att det blir Napoli som når final vilket vi också spelar.

Att det blir ett jämnt returmöte är något vi tror och vi tror också på ett jämnt antal mål. Detta spelar vi också hos Bet365.

Napoli känns som favoriter till finalplatsen av en anledning men att det skulle sprudla av mål håller vi som osannolikt. Istället tror vi att det blir en målsnål match och vi spelar under 2,5 mål hos Bet365.