Nicaragua Liga Primera

01/04/20

Den trettonde omgången av Nicaragua Liga Primera spelas under onsdag och torsdag och det finns en hel del fotbollsgodis att se fram emot. Börja med att skapa konto hos Betsson och lägg ditt spel.

Nicaragua Liga Primera

Betsson

Världens blickar mot Nicaragua Liga Primera

Världens blickar ligger på seriefinalen mellan Managua FC och Esteli, två lag som slåss om att hamna överst i tabellen efter grundserien. Liga Primera har nämligen slutspel där de två första lagen går direkt till semifinal medan 3an – 6:an spelar kvartsfinaler om de två andra semifinalplatserna. 

Chinandega vs Juventus Managua

Sexan mot åttan ställs mot varandra där Chinandega har fördel av hemmaplan medan Juventus Managua ligger en poäng före i tabellen. Detta kan vara den mest ovissa matchen på förhand och det brukar bli jämnt när lagen ställs mot varandra. De två senaste interna mötena har slutat 1-1 och endast en poäng skiljer alltså lagen åt i ligan. Därför tror vi på en jämn match där det kan bli svårt att skilja lagen åt.

Speltips: Vi spelar X i matchen mellan Chinandega mot Juventus Managua till oddset 3,50 hos Nordicbet.

Ocotal vs Jalapa

Ocotal har förlorat tre raka matcher men spelar på hemmaplan när femman Jalapa kommer på besök. Enligt oddsen kan det bli en mycket jämn match och inget av lagen har någon form som skrämmer slag på den andre. Detta kommer säkert att bli en tight tillställning där det inte kommer hagla mål. Åtta raka interna möten har slutat i under 3,5 mål.

Speltips: Vi spelar under 3,5 mål till oddset 1,27 hos Unibet

Sabanas vs Real Madriz

Jumbon Sabanas har inte särskilt mycket hopp om slutspel. Laget ligger sist i tabellen med endast en seger på de tolv inledande omgångarna. Målskillnaden står på 7-25 och man har aldrig vunnit över Real Madriz och bara gjort ett mål framåt på de tre tidigare mötena mellan lagen. Real Madriz har ingen jättesäsong men har två raka segrar och hållna nollor. Vi tror de är tillräckligt starka för att klara av att vinna borta mot jumbon av ligan. 

Speltips: Real Madriz vinner till oddset 2,55 hos Betsson

Diriangen vs Ferretti

Veckans andra toppmöte går mellan Diriangen och Ferretti, två lag som hittas på tredje respektive fjärde i tabellen. Båda lagen har varit starka under säsongen där Ferretti vann sin senaste match med hela 7-0. Kan man ta vara på den fina fotboll och minska gapet från sex till tre poäng som seger mot Diriangen innebär. Oddsen målar dock upp hemmalaget Diriangen som klara favoriter och laget har lyckats besegra Ferretti vid de två senaste tillfällena. 

Speltips: Diriangen vinner hemma mot Ferretti till oddset 1,65 hos Betfair.

Managua FC vs Esteli

Vilken seriefinal som väntar när ettan Managua FC tar emot tvåan Esteli. Båda lagen har vunnit fyra raka matcher och visat upp en strålande form under mars månad. De senaste fyra mötena mellan lagen har vunnits varannan gång men nu är det Managua FC som har fördel enligt oddsen. Kanske kan det ha att göra med att laget har fördel av hemmaplan och räkna med 8000 skrikande supportrar som lyfter fram sitt lag till seger.

Speltips: Managua FC vinner mot Esteli till oddset 1,95 hos Betsafe

Nicaragua Liga Primera

Betsafe Logo