Speltips CS:GO ESL Pro League

01/04/20

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre.

Vi kommer att reka dagens och morgondagens hetaste matcher inom den pågående CS:GO turneringen CS:GO ESL Pro League. I dag onsdag har vi tre matcher att se framemot. Först på eftermiddagen är det mousesports mot Tyloo som drar igång 14:25. I nästa match är det G2 Esports som ställs mot Virtus.pro som startar 18:00. I kvällens sista match har vi mötet mellan Evil Geniuses och FURIA där matchen börjar 22:00. Från morgondagen hämtar vi mötena mellan Virtus.pro – OG, FURIA mot Swole Patrol och Evil Geniuses mot MIBR.

Mousesports – Tyloo, 1/4, 14:25

Tyloo, ett lag som är i ett desperat poängbehov. Alla deras tre matcher i turneringen har slutat med förlust hittills och de placerar sig därmed sist i kvalgrupp C. För motståndarna mousesports ser det mycket bättre ut efter att de har tagit två segrar på tre matcher och ligger därmed på andraplatsen efter gruppledarna OG. Inte helt oväntat hålls mousesports som favoriter i mötet och vi väljer därmed att först och främst lägga spelet på att de vinner första kartan till oddset 1.15 hos Betsson. mousesports är rankade fyra i världen och vi tippar att det blir den erfarne chrisJ som leder laget till segern.

G2 Esports – Virtus.pro, 1/4, 18:00

Tredjeplacerade G2 Esports ställs mot Virtus.pro som ligger näst sist i grupp C. G2 inledde gruppspelet i kvalet med två fina segrar mot Tyloo och FaZe Clan där de vann båda matcherna med 2-1. Virtus har i sina två gruppspelsmatcher förlorat mot FaZe Clan och mousesports utan att kamma hem en endaste kartseger. Vårat tips faller naturligtvis på att G2 går en ganska enkel seger till mötes. Där vi tycker att oddset på 1.25 hos Leovegas på G2 som matchvinnare är spelvärt. När lagen möttes senast i tävlingssammanhang i april förra året vann G2 med 2-0.

Spela på ESL hos Leovegas!

Klicka på knappen för att betta

Evil Geniuses – FURIA, 1/4, 22:00

Eftersom att FURIA är ett sämre rankat lag än sina motståndare Evil Geniuses har de en liten fördel i att de får börja välja vilken karta första kartan ska utspela sig på. Och här finns det därmed ett väldigt fördelaktigt odds att hämta in. Hos Unibet får du hela 2.10 i odds på att FURIA plockar hem första kartan. Den spikar vi. Även oddset på att de vinner matchen är oerhört spelvärt hos Unibet eftersom att det går upp till hela 2.45. FURIA leder sin grupp och är stekheta för tillfället, så vi ser det som en självklar seger.

Virtus.pro – OG, 2/4, 14:25

Besvikelsen Virtus.pro har i skrivande stund inlett gruppen med två raka förluster och sett till de senaste 13 matcherna har de bara skrapat ihop en vinst. Ställs här mot grupp C ledarna OG som senast i tisdags skåpade ut G2 med 2-0 vinsten. Vi favorittippar mötet och lägger spelet på att OG tar hem första kartan till oddset 1.65 hos Leovegas. Vi kan inte se att Virtus skulle kunna vända det mot gruppens hetaste lag efter att de hittills inte lyckats med att ta en endaste karta. OG kommer fortsatt att ligga i toppen av gruppen efter mötet.

FURIA – Swole Patrol, 2/4, 18:00

Det blir en hel del matcher där vi tippar FURIA som vinnare, men det har sin förklaring. Klar ledare av grupp C och ett lag på uppgång. Lagets stjärna Kscerato som var en stor del i att FURIA vann derbyt mot MIBR då han toppade den interna statistiken för mest kills, most damage och best rating kommer bli en vital del för lagets fortsatta framgångar. Hade större förhoppningar på Swole Patrol efter att de vann mot Team Liquid, men det höll inte länge eftersom att de föll i senaste matchen mot Evil Geniuses. Vi tippar FURIA som vinnare återigen till oddset 1.30 hos Betsson.

FURIA vinnare till oddset 1.30!

Klicka på knappen för att lägga ditt spel!

Evil Geniuses – MIBR, 2/4, 22:00

Inte helt överraskande är det Evil Geniuses som går in som favoriter i mötet. Det en gång så stora laget MIBR där de ett tag var rankade etta i världen har inlett kvalet i grupp D med en vinst och två förluster. Det var senast tisdags de vann sin match mot 100 Thieves med 2-0, vilket var oväntat eftersom att ingen direkt hade räknat med det. EG har hittills bara gått två matcher där de skrapat ihop en vinst och en förlust. EG är inför mötet den stora favoriten och vi går inte heller emot favoritskapet när vi tippar matchen. Vi hämtar spelet på att EG vinner hos Betsson till oddset 1.25.