Burundi Primus League – Odds & tips

03/04/20

Det östafrikanska landet Burundi är en av få länder i världen där det fortfarande spelas fotboll. Med endast fyra omgångar kvar att spela av Primus League är det Le Messager Ngozi som har greppet om ligatiteln men Musongati jagar tätt bakom. Efter helgens omgång har vi svaret om vem som är ett steg närmare guldet.

Burundi Primus League

Betsson

Omgångens matcher med odds

Har vi samlat ihop odds på Primus League från Burundi inför veckoslutets matcher. Vi har tagit odds från lite olika svenska betting bolag så vi hoppas du hittar något som passar!

Vital O vs Le Messager Ngozi 

Serieledaren Le Messager Ngozi är stor favorit och ska vinna matchen mot Vital O som har två raka förluster utan att göra mål. Ettan i tabellen har 10 matcher i rad utan förlust och ska plocka segern som tar det ett steg närmare ligaguldet. Med Musongati fyra poäng bakom men en match mindre spelad behöver segertåget fortsätta för att Le Messager Ngozi ska ha det i egna händer när tre omgångar återstår. 

Kayanza vs Flambeau du Centre

Kayanza inte vunnit på de tre senaste matcherna men motståndaren Flambeau du Centre är i ännu sämre form och har inte vunnit på de sju senaste matcherna. Samtidigt ligger Flambeau du Centre åtta poäng och sex placeringar bättre än hemmalaget. Senaste mötet slutade i klar 3-1-seger för Flambeau du Centre som har extremt spelvänliga odds denna omgång.

Les Lierres vs Atletico Olympic

Jumbon Les Lierres har fem raka förluster och endast två mål framåt på dessa matcher. Med fyra omgångar kvar och tio poäng upp till säker mark är det ingenting som talar för att Les Lierres spelar i Primus League kommande säsong, Motståndaren Atletico Olympic har endast en förlust på de sju senaste och har lämnat bottenträsket med de fina resultaten senaste tiden. Bortalaget klar favorit och bör vinna. 

Bujumbura C vs Burnamuru

Odds från ComeOn: 1. 2,05 X. 2,90 2. 2,90

Sjuan mot åttan i tabellen och oddsen visar hur ovisst det är om vem som ska vinna matchen. Hemmalaget har något bättre form med fyra matcher utan förlust medan bortalaget inte har vunnit på fyra matcher. Båda lagen har många kryss de senaste omgångarna och ett oavgjort spel ligger nära till hands. Endast två poäng skiljer lagen åt i tabellen. 

Olympic S. vs LLB-S4A

Denna match är omgångens höjdpunkt även om det är två bottenlag som drabbar samman. Hemmalaget Olympic S har den sista platsen ovanför nedflyttningsstrecket och ligger en poäng före LLB-S4A som ligger precis nedanför strecket på nedflyttningsplats. Förloraren i denna match kan mycket väl spela i andradivisionen nästa år och om Olympic S vinner är det mycket som talar för att deras kontrakt är säkrat med tre omgångar kvar. 

Dynamik vs Aigle Noir

Två lag som inte har särskilt mycket att spela för är Dynamik och Aigle Noir. Dynamik ligger sexa i tabellen medan Aigle Noir är på tredje plats men med hela nio poäng upp till tvåan. Båda lagen lär vara relativt nöjda med säsongen men vill säkerligen avsluta på bästa sätt. Trean Aigle Noir är något av en favorit och på en bra dag ska de inte ha några problem att vinna mot Dynamik.