Vysshaya Liga – Live stream,odds & tips

02/04/20

Den tredje omgången av Vysshaya Liga i Vitryssland avgörs i helgen och det är en full omgång som ska avverkas i världens just nu mest omtalade fotbollsliga. Här hittar du odds och tips på helgens matcher.

Vysshaya Liga

Bet365 logotyp

Kan mesta mästaren BATE studsa tillbaka efter sin katastrofala inledning och fortsätter FC Minsk sitt segertåg mot formstarka Energetik-BGU? Frågorna är många och för dig som vill få svaren genom att streama matcherna går det utmärkt att göra hos Bet365 och vissa andra spelbolag. Då kan du titta på matcherna och placera dina bets för att få en mer komplett upplevelse. 

Live stream Vysshaya Liga hos Bet365

  • Besök BET365
  • Skapa ett spelkonto hos BET365
  • Gör din första insättning
  • Leta upp Vysshaya Liga
  • Börja live streama

Belshina vs Gorodeja

Såväl Belshina som Gorodeja har inlett med dubbla förluster under säsongsinledningen. Gorodeja har inte mäktat med ett enda mål framåt medan Belshina gjort ett mål på 180 minuter. Lagen har mött varandra tre gånger tidigare med varsin vinst och en oavgjord som resultat. Oddsen talar för en oviss och jämn match och vi har otroligt svårt att skilja lagen åt. Istället tror vi att båda lagen kommer ha tagit sitt första poäng efter matchen.

Speltips: Matchen mellan Belshina och Gorodeja slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Bet365.

Dinamo Minsk vs Zhodino

Dinamo Minsk har inlett katastrofalt med två förluster mot Rukh Brest samt stadsrivalen FC Minsk. För Zhodino har det varit mer muntert med dubbla 1-0-segrar mot Soligorsk och Belshina. Dessutom vann Zhodino mot Dinamo Minsk med 3-0 och 4-0 i de två mötena lagen ställdes mot varandra förra säsongen. Trots detta är Dinamo Minsk favoriter till segern enligt oddsen. Kanske är det fördelen av hemmaplan som väger över och längtan efter en seger. Vi tror att hemmalaget bryter trenden och ordnar säsongens första seger.

Speltips: Dinamo Minsk vinner över Zhodino till oddset 2,10 hos Betfair. 

Soligorsk vs Neman

Dessa lag har haft en identisk säsongsinledning. Förlust i premiären med 0-1 följdes upp med en 2-0-seger för båda lagen. Det är dock hemmalaget Soligorsk som är relativt klara favoriter. De har ett bättre lag på pappret och har vunnit fyra raka tävlingsmatcher mot Neman utan att släppa in mål. 6-0 till Soligorsk slutade senaste ligamötet mellan lagen. Vi tror helt enkelt att Soligorsk är för starka, framförallt när de spelar hemma på Stroitel Stadium. 

Speltips: Soligorsk vinner över Neman till oddset 1,40 hos Bwin.

BATE Barisov vs Rukh Brest

Mesta mästaren BATE Barisov hade 13 raka ligatitlar innan man är 2019 bröt sviten med en andraplats. 2020 har inte börjat bättre med dubbla förluster på de två inledande matcherna och att det varit mot mediokert motstånd som Slavia Mozyr och Energetik-BGU gör inte saken bättre. Helgens motståndare Rukh Brest vann sin premiär med 1-0 mot Dinamo Minsk innan det blev förlust med samma siffror mot Energetik-BGU i andra omgången. Nu är det BATE som är klara favoriter men det behövs en rejäl uppryckning om det ska bli seger för favoriten. Vi tror att BATE vaknar till liv och tar säsongens första seger mot Rukh Brest hemma på Borisov Arena.

Speltips: BATE Barisov vinner matchen till oddset 1,30 hos ComeOn.

Brest vs Slavia Mozyr

Regional Sport Complex Brestskiy i Brest är platsen för detta spännande möte mellan Brest och Slavia Mozyr. Det är hemmalaget som är klar favorit och har inlett säsongen med att en vinst och en oavgjord på de två inledande matcherna. För bortalaget Slavia Mozyr inleddes säsongen tungt med förlust 1-3 mot Slutsk för att sedan studsa tillbaka och ta en seger mot BATE i andra matchen. Mot Brest blir det dock tufft att få med sig några poäng. Senast Slavia Mozyr vann mot Brest var nämligen 2015 och på sex försök har de inte lyckats med en enda seger mot Brest. Vi håller Brest som favoriter vilket spelbolagen också gör.

Speltips: Brest vinner mot Slavia Mozyr till oddset 1,33 hos Unibet. 

Energetik-BGU vs FC Minsk

Två lag med full pott ställs mot varandra i en tidig seriefinal på RCOP-BGU stadion i Minsk. Arenan tar endast 1500 personer men räkna med bra tryck ändå i toppmötet. Enligt oddsen är FC Minsk favoriter vilket är logiskt om vi tar en titt på lagens spelartrupper. Dock har Energetik-BGU imponerat under inledningen av säsongen och man har dessutom fördel av hemmaplan vilket inte ska underskattas. Samtidigt tror vi FC Minsk har något stort på gång och om de når upp till maximal nivå ska de vinna matchen.

Speltips: Vi tror FC Minsk vinner borta mot Energetik-BGU och spelar det till oddset 2,35 hos Betfair.

Vitebsk vs Smolevichi

Centralnyj Stadion i Vitebsk är platsen för denna match mellan två lag som är tippade på den nedre halvan i tabellen. Smolevichi har en poäng på sina två inledande matcher medan Vitebsk har mäktat med en seger. När nu lagen ställs mot varandra är det Vitebsk som är någorlunda favoriter. Man brukar ha lätt mot Smolevichi och har inte förlorat mot laget sedan 2014. 

Speltips: Vitebsk vinner över Smolevichi till oddset 2,30 hos Nordicbet.

Isloch Minsk vs Slutsk

Isloch Minsk har börjat starkt med dubbla segrar mot Neman och Smolevichi med 1-0 på hemmaplan. För bortalaget Slutsk började säsongen lovande med 3-1-seger mot Slavia Mozyr medan andra matchen mot Brest blev en tyngre historia och förlust med 0-1. Även om Slutsk kommer att ge Isloch Minsk en match håller vi hemmalaget som favoriter vilket spelbolagen också gör.

Speltips: Isloch Minsk vinner till oddset 1,73 hos Betfair.