Short hockey Liga Pro Ryssland – Odds & Tips

30/04/20

Under självaste Valborgsmässoafton ska det spelas mycket short hockey i Ryssland och som spelare har du mycket att se fram emot då oddsen som vanligt är höga på short hockey. Du kan betta på samtliga av matcherna i Liga Pro hos Betfair, ett spelbolag med höga odds på det mesta. Alla odds i denna artikel är hämtade från Betfair. 

Serp and Molot vs Reaktivatori

LIGA PRO LAG1X2
Serp and Molot VS Reaktivatori2,504,502,00

Reaktivatori är i lysande form med åtta segrar på de tio senaste matcherna. För Serp and Molot är det inte lika ljust då man har det omvända, d.v.s åtta förluster på de tio senaste matcherna. Dessutom har Reaktivatori vunnit de fem senaste interna matcherna lagen emellan. Det gör att vi håller Reaktivatori som favoriter och att de också vinner matchen. För dig som vill spela mer säkert rekommenderas Money Line men vi kör 1X2 då det ger bättre odds.

Speltips: Reaktivatori vinner över Serp and Molot till oddset 2,00. 

Ice Banda vs Shest Trolley | 1. 2,50 X. 4,00 2. 2,20

LIGA PRO LAG1X2
Ice Banda vs Shest Trolley2,504,002,20

Ice Banda hade det tufft mot Shest Trolley i senaste matchen när de förlorade med hela 5-0. Samtidigt hade man två segrar mot samma lag innan dess och det gäller att hitta tillbaka till den fina formen om det ska bli något i denna match. Ice Bandra är ett bättre lag egentligen men de senaste dagarna har spelet inte riktigt stämt när det blivit fyra förluster på de sex senaste matcherna. Innan dess var formen lysande med fem raka segrar. För Shest Trolley är kurvan jämn med såväl vinster som förluster. Den här gången tror vi Ice Banda är snäppet för bra.

Speltips: Ice Banda vinner över Shest Trolley till oddset 2,50

Moskovskiy Eshelon vs Chetyre Ledokola

LAG1x2
M.Eshelo VS C.Ledokola2,104,502,38

Vilken match vi har att se fram emot mellan två spelskickliga lag. Moskovskiy Eshelon har fyra vinster på de sex senaste medan Chetyre Ledokola också har en fin form med tre raka segrar. Senaste mötena mellan lagen har inneburit målglada historier och vid de senaste sex mötena har lagen vunnit varannan match. Chetyre Ledokola vann senast så vi tror att de tror det är Moskovskiy Eshelons tur att vinna.

Speltips: Moskovskiy Eshelon vinner över Chetyre Ledokola till oddset 2,10