Vysshaya Liga – Omgång 7 direkt från Vitryssland

01/05/20

Vilken omgång vi har framför oss i Vysshaya League. Kommer serieledaren Slutsk att plocka ännu en seger och hur påverkar veckans cupspel de fyra lag som spelar semifinaler? Fyra matcher avgörs under fredagen och lördagen och som vanligt tar vi dig igenom matcherna med speltips. Du kan streama och betta på Vysshaya League till höga odds hos Bet365.

Energetic-BGU vs Smolevichi | 1. 2,00 X. 3,30 2. 3,40

LAG1X2
E-BGU vs Smolevichi2,003,303,40

Sjuan Energetic-BGU har visserligen tre raka förluster men ska ändå vara starkare än Smolevichi som ligger näst sist i tabellen utan en enda seger under säsongen. Därför ser det tufft ut för bortalaget att få med sig något från denna matchen utan vi tror istället att hemmalaget vänder sin dåliga trend och får till en seger.

Speltips: Energetic-BGU vinner över Smolevichi till oddset 2,00


FC Minsk vs Zhodino

LAG1X2
FC Minsk vs Zhodino2,902,902,50

FC Minsk har fördel av hemmaplan men det är Zhodino som imponerat under säsongsinledningen. Bortalaget ligger trea i tabellen med endast två poäng upp till serieledning medan FC Minsk hittas på åttonde plats. Dock är tabellen fortfarande väldigt jämn eftersom det är inledningen på säsongen men Zhodino är laget som imponerat klart mest av de båda. Vi tror den fina formen fortsätter och att man vinner matchen mot FC Minsk trots att man spelar på bortaplan.

Speltips: Zhodino vinner borta mot FC Minsk till oddset 2,50

Rukh Brest vs Gorodeja

LAG1X2
R.Brest vs Gorodeja1,853,403,80

Gorodeja har varit överraskande bra under början av säsongen och ligger på en sjätte plats med tre vinster och tre förluster på de sex inledande omgångarna. För Rukh Brest har det blivit två vinster, två oavgjorda och två förluster vilket gör att man är tolva i tabellen på åtta poäng. Endast ett poäng skiljer lagen åt men Rukh Brest har fördel av hemmaplan och har studsat tillbaka med tre matcher utan förlust de senaste omgångarna. Vi tror att hemmalaget vinner matchen komfortabelt.

Speltips: Rukh Brest vinner över Gorodeja till oddset 1,85

Dinamo Minsk vs Slutsk

LAG1X2
D. Minsk vs Slutsk1,604,004,75

Stadion Dinamo är platsen för detta spännande möte där serieledaren Slutsk åker för en tuff bortamatch mot Dinamo Minsk som efter en svag inledning kommit tillbaka och tagit två raka segrar. Nu är man favoriter mot Slutsk men vi tror serieledaren fortsätter med den fina form de visat hittills och faktiskt klarar av att vinna matchen till de höga oddsen som erbjuds.

Speltips: Slutsk vinner borta mot Dinamo Minsk till oddset 4,75

Så streamar du Vysshaya League hos Bet365

  • Skapa ett konto hos Bet365 via länken här
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett lagt bet hos spelbolaget de senaste 24 timmarna
  • Klicka på tv-ikonen bredvid den match du vill se
  • Njut av Vysshaya League helt utan kostnad hos Bet365