Comet Division Short Hockey – Måndagens matcher!

04/05/20

Den ryska short hockeyn fortsätter och under måndagen finns det mycket spännande att se fram emot i Comet Division. Vill du betta på short hockey kan du göra det hos Betsson som har konkurrenskraftiga odds på samtliga matcher. Alla odds i denna artikel är hämtade från Betsson.

Ershistie Tigry vs Ledoviy Desant

LAG1X2
E. Tigry vs L. Desant2,105,852,21

Ershitie Tigry verkar ha något på gång med sina tre raka segrar, samtliga har dessutom slutat med 6-4. Det var också resultatet senaste gången lagen mötte varandra och om det är något som det kan bli i denna match är det mål. Ledoviy Desant vill bryta trenden och plocka en seger men det krävs en fulländad prestation om man ska kunna hota Ershistie Tigry. Vi håller Ershistie Tigry som favoriter och tror de vinner matchen under ordinarie tid,

Speltips: Ershistie Tigry vinner över Ledoviy Desant till oddset 2,10


Stalker Moscow vs Krasnye Kryliya

LAG1X2
S.Moscow vs K. Kryliya1,925,852,45

Stalker Moscow har vunnit åtta av de nio senaste interna mötena mellan lagen och man är också favorit inför kvällens möte. Båda lagen har slitit med formen på sistone där Krasnya Kryliya har tre raka förluster medan Stalker Moscow har tre förluster på de fyra senaste. Vi tror att Stalker Moscow är snäppet vassare och håller de som favoriter. 

Speltips: Stalker Moscow vinner över Krasnye Kryliya till oddset 1,92


Goryachiye Golovy vs Beshenye Psy

LAG1X2
G. Golovy Vs B. Psy2,125,502,24

Det brukar bli jämnt när dessa lag ska mötas vilket vi fick se i senaste matchen mellan lagen då det krävdes förlängning för att utse en segrare. Båda lagen kämpar efter form och det kommer bli en mycket jämn match under måndagskvällen. Vi tror att det blir så jämnt att det återigen krävs förlängning för att utse en vinnare.

Speltips: Matchen mellan Goryachiye Golovy och Beshenye Psy slutar oavgjort till oddset 5,50


Voiny Suomi vs Gladiator

LAG1X2
V. Suomi VS Gladiator2,065,502,31

Voiny Suomi är i god form med fler vinster än förluster de senaste matcherna. Detsamma kan inte sägas om motståndaren Gladiator även om det brukar bli jämn när lagen möts. Den här gången tror vi finländarna är för starka.

Speltips: Voiny Suomi vinner över Gladiator till oddset 2,06