Spanien mot Sverige 14 juni EM 2021 – Speltips, Odds och Betting

09/06/21

Den 14 juni spelar Sverige sin första riktiga match i årets EM och det är ett stjärnspäckat Spanien som står för motståndet. Redan på förhand kan vi berätta att detta kommer bli en riktigt tuff match för de svenska herrarna – det är helt klart en av de enklare analyser vi gjort när det gäller speltips EM 2020. Faktum är dock att det inte nödvändigtvis behöver vara till Sveriges nackdel, eftersom Sverige i EM-kvalet faktiskt spelade en match oavgjord mot just Spanien – en oavgjord och en förlust blev slutresultatet för de svensk-spanska kvalmötena. Det innebär att Spanien inför veckans match i Sevilla vet att Sverige inte kommer låta dem vinna utan kamp. Tror man på starkt på Sverige finns det just nu möjlighet att betta till riktigt fina odds – tror man på Spanien är oddsen inte lika imponerande med tanke på att de är storfavoriter, men ett tips är att spela med handikapp för att dra upp oddsen lite i så fall.

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Välkomsterbjudanden gäller nya kunder | Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se |

100 SEK
  • Enormt utbud av odds
  • Snabba uttag
  • Enkel registering

Första matchen sätter tonen

Första matchen mellan Sverige och Spanien kommer lägga ribban för resterande delar av gruppspelet i grupp E. Medan Spanien har allt att förlora på denna match har Sverige allt att vinna. Sverige har dessutom inlett starkt med två vinster i träningsmatcherna – men samtidigt får vi inte glömma att träningsmatcherna inför EM ofta används för att testa olika lagkonstellationer och uppställningar vilket innebär att matchresultaten från dessa inte nödvändigtvis behöver säga så värst mycket om lagets egentliga form. Vad vi vet är dock att Sverige behöver stärka pannbenet med titan – för när de svenska herrarna är självsäkra genomför de sina spel så otroligt snyggt och då kan de bli riktigt farliga för det spanska landslaget. Sveriges första match mot Spanien kommer spelas i Sevilla måndag den 14 juni klockan 21.00.

Bäst betting på Sverige mot Spanien EM 2021

Att det finns gott om möjligheter att betta på EM 2021 är inga konstigheter – EM och VM är två arrangemang som förvandlar hela svenska folket till fotbollsexperter. Även om valmöjligheterna är många är dock inte alla alternativ lika bra. Vår rekommendation är att välja en aktör med svensk licens, så är du åtminstone garanterad trygga spel och skattefria vinster. Därefter är det bara att jämföra aktörer mot varandra tills du hittar någon som passar just dina preferenser. Vill du ta den enkla vägen väljer du annars bara något av våra tips – alla har givetvis en svensk licens för spel.

Unibet

När det gäller välkända svenska bettingsidor får vi ändå säga att Unibet tillhör en av de mest populära bland dessa. Med tanke på att de funnits sedan 1997 är det kanske heller inte några större konstigheter – de har stenkoll på vad spelarna vill ha.

Bredden i olika EM-odds är mycket fin och här kan du betta på allt från rena vinnarspel till hur många mål en specifik spelare kommer göra under EM. Det är i vanlig ordning dessutom hyggliga odds som erbjuds hos Unibet – siffror som står sig väl mot konkurrenternas.

Betsson

Betsson har kanske EM-turneringens roligaste upplägg på sina odds. De har nämligen plockat in den ryske oddsboostaren ‘Tuttski Balluttski’ som erbjuder Tutto Balutto boostar hos Betsson. Det är odds som höjts upp rejält och om du är ute efter de där riktigt fina utdelningarna kan det vara värt att ta en titt här. Dessa ligger som en egen kategori under Populära Spel. Givetvis finns det också vanliga EM odds att ta del av där du kan spela på vinnare, antal mål, över/under och tusentals andra marknader.

Hajper

Många spelare förknippar Hajper främst med casinospel, men faktum är att de också har en riktigt fin sportsbook. I denna hittas både välkomstbonus och många sporter att betta på – naturligtvis finns EM 2021 med i listan. Det går att spela långtidsspel och live. Alla gruppspelsmatcher ligger tillgängliga, men det finns också spel som sträcker sig hela vägen till finalen – till exempel kan man betta på om man tror att någon spelare kommer göra hattrick i finalen den 11 juli. Tror man det ska man skynda sig att slänga in ett bet, eftersom det just nu ger 34.00 i odds. Det är roliga marknader som erbjuds att betta på och även Hajper har fina odds.