Sverige Slovakien Fotbolls EM 2021 – Speltips, odds och rekar

16/06/21

Sverige har inlett gruppspelet i fotbolls EM 2021 på bästa vis. Hittills har en match genomförts för svenskarna och det var ett favorittippat Spanien som stod för motståndet.

De svenska herrarna hade dock jobbat på pannbenet och efter en mästerlig insats avslutades matchen 0-0 och Sverige fick med sig en viktig poäng. Ännu viktigare än poängen var dock det faktum att Sverige lade ribban inför kommande matcher mot de övriga lagen i gruppen.

Att inleda med ett oavgjort mot ett stjärnspäckat Spanien kommer garanterat ingjuta respekt i resterande lag i grupp E.

Den största insatsen i Sveriges senaste match stod Alexander Isak och Robin Olsen för. Tack vare Olsens magiska räddningar kunde nollan hållas hela matchen och Isaks intensiva kämpaglöd på toppen av planen bidrog till att spanjorerna hade fullt sjå med att hålla tätt bakåt.

Bästa odds i Sverige för matchen Sverige – Slovakien

Operator1X2
Leo Vegas1.873.405.00
Unibet1.913.405.00
Paf1.843.355.00

Få ett gratisspel värt 100 kr på sport hos NordicBet!

Sverige favoriter mot Slovakien

Sveriges andra gruppspelsmatch spelas den 18 juni klockan 15.00 (svensk tid). De bägge lagen kommer ställas mot varandra i den ryska arenan Sankt Petersburg Stadium.

Inför matchen är Sverige relativt starka favoriter, men kan fortfarande spelas till relativt schyssta EM odds. Till exempel ger Leo Vegas fina 1.84 i odds på Sverige som vinnare i nästa match mot Slovakien, medan oavgjort ger 3.50 och en slovakisk vinst ger 5.10.

I denna match kommer vi tippa en vinst för Sverige. Vi tror dock att den kommer sitta långt inne – till stor det på grund av det faktum att det svenska landslaget är starka favoriter inför matchen.

Med tanke på den superba prestation svenskarna genomförde mot Spanien vet de att förväntningarna är höga – något som kan sätta mentala käppar i hjulet även för den bäste spelaren.

Våra förhoppningar däremot är naturligtvis att Sverige krossar fredagens motstånd och visar världen (eller iallafall lagen i grupp E) att 2021 är vårt EM-år.

I matchen mot Spanien fick vi se ett defensivt Sverige och frågan är om de kommer fortsätta den defensiva linjen även mot slovakerna.

Vi misstänker att Janne kommer vilja prova på en mer offensiv laguppställning i denna match, baserat på att motståndet förväntas vara enklare. Det ska bli riktigt spännande att se vilken typ av spel vi får se på fredag – vi hoppas på ett något mer offensivt upplägg.

Bäst odds och betting på Sverige – Slovakien EM 2021

För att du ska slippa leta genom alla bettingsidor har vi plockat fram våra spelfavoriter som erbjuder fina odds på Sverige Slovakien EM 2021. Givetvis är det endast svensklicensierade aktörer, så du kan vara säker på att bettingsajterna är seriösa och vinsterna skattefria.

Leo Vegas

Leo Vegas är med sin prisbelönta sportsbook alla bettares våta dröm. Här får du schyssta odds på EM 2021, en mycket fin sportsbook och många alternativ att välja på när det kommer till spel. Både enkla spel och kombinationsspel finns givetvis tillgängliga.

Ett tips är också att kolla in alla fina marknader som finns tillgängliga för dig som vill betta på fotbolls EM 2021. Nya spelare kommer snabbt igång med spelet genom registrering med BankID och det finns också möjlighet att plocka ut en odds bonus.

Unibet

För de flesta spelare behöver Unibet knappt någon introduktion. Denna mångsidiga bettingsajt ger riktigt fina EM 2021 odds och du som uppskattar många valmöjligheter kommer definitivt gilla deras breda utbud av olika marknader att betta på.

Den spelare som vill utmana sig i sin EM betting kan välja att lägga kombinationsspel hos Unibet. Dessa är svårare att få in, men ger avsevärt bättre utdelningar för den som får alla rätt. Har du inget spelkonto hos Unibet sedan innan tar det under minuten att skapa ett. Nya spelare välkomnas också med en fin odds bonus.

Paf

Paf är en av våra favoriter när det kommer till spelsidor och anledningarna till detta är flera. Bland annat har de ett imponerande utbud av spelmöjligheter som täcker långt mer än bara odds. De är också väldigt spelarvänliga och har stor fokus på användarvänlighet.

I sportsbook hos Paf hittar du många valmöjligheter när det gäller betting på EM 2021. Du kan betta på enskilda matcher eller lägga kombinationsspel och det går även att spela på saker i turneringen som kommer efter första gruppspelen avgjorts. Ett spelkonto hos Paf skapar du på en minut och därefter har du full tillgång till hela deras fina spelutbud.