Odds -och speltips på Let’s Dance 2019 – Vem åker ut denna vecka?

28/03/19

Vill du läsa denna veckas speltips på Let’s Dance, klicka här!

Första ronden av Let’s Dance är genomförd och visst hände det lite saker som dock inte reducerad några deltagare denna gång. Några favoriter kom fram och några andra har lite mer att öva på till nästa framträdande. Kristin Kaspersen tillsammans med danspartnern Calle och deras Quickstep samlade ihop mest poäng. Dan Ekborg hamnade i bottenskiktet och Thomas Ravelli fick en blackout i sitt nummer. Startfältet var annars starkt och nu ska vi se på fortsättningen och hur utgången kan bli. I första ronden var det ingen av dansparen som fick åka ut direkt utan alla deltagare gick vidare till nästa omgång.

Vilka kommer att åka ur Let´s Dance denna vecka?

Thomas Ravelli och Jasmine i en samba
Flexibel och snabb i målet, men stelt blir det på dansgolvet och kanske var samba inte det bästa numret att börja med för Ravelli. Ravelli sitter löst nästa vecka och beroende på vad som ska levereras och hur träningstiden läggs upp så blir det nog bottenskiktet för fotbollsmålvakten. Att Ravelli skulle vinna Let’s Dance sätter Unibet till oddset 14 gånger pengarna.

Dan Ekborg och Cecilia i en Cha Cha
Dan Ekborg hamnade sist i första omgången och rösterna räckte inte riktigt till, men juryn gav det ändå godkänt. Vi tycker inte det var bottenplats för Dan som presterade riktigt bra och det fanns mycket energi och bra saker att bygga på. 888sport har oddset 31 på Dan Ekborg som vinnare.

Vilka kommer stanna kvar i Let’s Dance denna vecka?

Kristin Kaspersen tog alla med storm
Kristin kommer att ligga högt och har för närvarande ingen risk att åka ut, hon är dessutom en av favoriterna rent oddsmässigt. Med sitt inledningsnummer i Quickstep levererade hon verkligen. Odds 3,25 från Unibet som vinnare.

Magdalena Forsberg och Fredric dansade vals
En vinnande vals kan man kalla det, då Magdalena hade full kontroll hela vägen och verkligen levererade. Juryn tyckte det var en riktigt bra start och hade bara kommentarer om positioneringen, något som Magdalena får jobba vidare på till nästa omgång. LeoVegas har oddsen 4,50 på att Magdalena vinner Let’s Dance.

Vilka par bör man hålla ögonen på?

Absolut, spännande danspar som kan ge en hel del om de tar sig uppåt är definitivt Linnea Claesson som startade ut med en Samba (Unibet vinnare 7,50) och Lancelot Hedman Graaf, som LeoVegas har som vinnare på odds 5.00. Mendez då? Med odds 14 från Unibet kan han komma att hamna både i toppen och i botten.

Några deltagare i Let’s Dance har skador redan nu

Faktorer kan påverka utgången är: Mendez har inflammation i foten, Dan Ekborg lider av kol och LaGaylia Frazer ramlade någon vecka före starten av programmet. Kommande omgångar blir väldigt spännande så håll dig uppdaterad här på vår sida.