Bettingtips och höga odds Copa America – Brasilien Paraguay

25/06/19
Det är nu dags för kvartsfinaler i årets Copa America. I den första av dessa ställs Brasilien mot Paraguay. Brasilien tog sig till kvartsfinalen genom att vinna grupp A före Venezuela. De vann två av sina gruppspelsmatcher och spelade oavgjort i en. I turneringens premiärmatch besegrades Bolivia med 3-0. Därefter fick man 0-0 mot Venezuela i den andra gruppspelsmatchen för att därefter besegra Peru med 5-0 i den avslutande. Brasiliens enda plump i protokollet hittills är alltså att man endast fick oavgjort mot Peru. Annars har man imponerat och vann grupp A med 7 poäng av 9 möjliga.
Paraguay lyckades i sin tur ta sig vidare från grupp B som en av turneringens två bästa grupptreor. Paraguays facit i gruppen blev två oavgjorda matcher och en förlust. I sin inledande match fick de 2-2 mot Qatar. Detta följdes upp av 1-1 mot Argentina och förlust med 0-1 mot Colombia. Paraguay lyckades på så sätt samla ihop sig 2 poäng under gruppspelets gång vilket alltså räckte för att bli en av de två bästa grupptreorna.

Hur slutar matchen?

Brasilien är skyhöga favoriter att ta hem matchen och allt talar för att de kommer att göra det. Dels avgörs turneringen i Brasilien och de kan därför se fram emot att stöttas av sina fanatiska hemmafans. Dessutom har Brasilien ett på pappret betydligt bättre lag än Paraguay med en trupp som trots avsaknaden av superstjärnan Neymar är full av världsstjärnor. Brasilien kommer dessutom från ett betydligt starkare gruppspel än vad Paraguay gör. Närmare bestämt vann de sin grupp utan några större problem med två vinster och en oavgjord. Paraguay lyckades i sin tur med nöd och näppe ta sig vidare från sin grupp som en av de två bästa grupptreorna. De lyckades på tre matcher endast skrapa ihop två poäng efter två oavgjorda matcher och en förlust. Vi ska nu ta oss en titt på vad tre olika spelbolag har för odds på att Brasilien vinner matchen, att den slutar oavgjort eller att Paraguay vinner.

Unibet

* Brasilien vinner: 1.17
* Det blir oavgjort: 7.00
* Paraguay vinner: 14.00

ComeOn

* Brasilien vinner: 1.15
* Det blir oavgjort: 7.25
* Paraguay vinner: 18.25

Mr Green

* Brasilien vinner: 1.17
* Det blir oavgjort: 7.00
* Paraguay vinner: 14.00

Blir det en målrik match?

Mycket talar för att detta kan bli en målrik match. Med undantag för 0-0 matchen mot Venezuela har Brasilien nämligen hittills inte haft några problem med att hitta målet i turneringen efter 3-0 mot Bolivia och 5-0 mot Peru i gruppspelet. Dessutom vimlar det av offensiv talang i det brasilianska laget medan Paraguay på pappret har ett betydligt mer blygsamt lag. Faktum att det nu är kvartsfinal innebär dessutom att båda lagen måste gå för vinst. Paraguay kan därför komma att öppna upp sig bakåt mer än vad man har gjort i tidigare matcher vilket i sin tur kan resultera i att de brasilianska spelarna kan få lekstuga där bak. Mr Green har 1.70 i odds på att det ska bli över 2.5 mål i matchen och 2.16 på att det ska bli färre. Hos 888sport är oddsen desamma för att det ska bli över eller under 2.5 mål i matchen. Hos Bet365 är de 1.66 på att det ska bli över 2.5 mål och 2.20 på att det ska bli färre. Legolas.bet har 1.64 i odds på att det ska bli mer än 2.5 mål och 2.25 på att det ska bli färre. ComeOn har också 1.64 i odds på att det ska bli mer än 2.5 mål och 2.20 på att det ska bli färre. Unibet har sist men inte minst 1.70 i odds för mer än 2.5 mål och 2.16 för färre.
Glöm inte heller att ni kan livestreama matchen hos Unibet och Mr Green. Jag önskar er lycka till med ert spelande och håller tummarna för vinst!