Bettingtips med höga odds Venezuela mot Argentina Copa America Kvartsfinal

27/06/19
Gruppspelet i årets Copa America har nu avslutats och det är dags för kvartsfinaler. I en av dessa möts Venezuela och Argentina. Venezuela tog sig till kvartsfinal efter att ha kommit tvåa i turneringens grupp A, detta efter att ha spelat oavgjort i sina två första matcher och vunnit den tredje. De två första matcherna slutade närmare bestämt 0-0 mot Peru och Brasilien. Därefter avslutade Venezuela gruppen med att besegra Bolivia med 3-1. Venezuela samlade därför på sig 5 poäng vilket räckte till en andraplats i gruppen.
Argentina kom tvåa i sin grupp även de. De inledde grupp B i turneringen med en 0-2 förlust mot Colombia. Detta följdes upp med 1-1 mot Paraguay och 2-0 mot Qatar. Argentina hamnade på så sätt på andraplats i gruppen på 4 poäng, 5 poäng efter Colombia på förstaplatsen.

Denna match kan sluta med en skräll!

Är det någon av kvartsfinalerna vilken på förhand känns som att den kan sluta med en skräll så är det denna matchen. Vanligtvis hade Argentina förstås varit skyhöga favoriter med tanke på att de har flera världsstjärnor i sin trupp samtidigt som de är en av världens genom tiderna mest framgångsrika fotbollsnationer. De kommer dock från ett misslyckat VM förra sommaren samtidigt som de inlett årets turnering mycket svagt. Det känns därför inte helt omöjligt att Venezuela kan skrälla i denna match, detta genom att antingen vinna eller spela oavgjort efter full tid.
Vad som ytterligare talar för att Venezuela kan lyckas skrälla är att de än så länge imponerat försvarsmässigt i turneringen. På tre spelade matcher har de nämligen endast släppt in ett mål. Samtidigt har Argentina inte övertygat målmässigt och endast lyckats hitta målet vid tre tillfällen. Ett av dessa mål kom dessutom på straff.
Med detta sagt är det förstås långt ifrån osannolikt att Argentina lyckas rycka upp sig och prestera det högkvalitativa spel de har potential till att göra. Med tanke på att oddsen på Venezuela som vinnare eller att matchen slutar oavgjort är betydligt mer fördelaktiga än de för att Argentina vinner kan det dock vara värt att satsa sina pengar på Venezuela eller kryss. Följande är oddsen för detta samt vinst för Argentina hos tre olika spelbolag.

Bet365

* Venezuela vinner: 6.50
* Matchen slutar oavgjort efter ordinarie tid: 3.60
* Argentina vinner: 1.57

Unibet

* Venezuela vinner: 6.50
* Matchen slutar oavgjort efter ordinarie tid: 3.75
* Argentina vinner: 1.56

Slutar matchen 0-0 efter ordinarie tid?

Eftersom båda lagen har haft det något svårt med målskyttet i turneringen samtidigt som Venezuela imponerat defensivt känns det inte helt omöjligt att matchen slutar 0-0 efter ordinarie tid. Följande är oddsen för detta hos tre spelbolag:

Gör Sergio Agüero mål?

Argentina har två av världens vassaste målskyttar i sitt lag. En av dessa är Lionel Messi och den andra är Sergio Agüero. Agüero har precis som Messi haft svårare att prestera i landslaget än i sitt klubblag. Han lyckades dock hitta nätet i Argentinas vinst mot Qatar. Upprepar han detta mot Venezuela? Hos Unibet är oddset för detta 2.40. Hos ComeOn är det 2.50 och hos Mr Green 2.40.
Till sist vill vi påminna er om att ni kan streama matchen hos 888sport och Unibet. Vi önskar er ett stort lycka till oavsett vad för typ av spel ni väljer att lägga på matchen och hoppas att ni ska vinna så stora summor pengar som möjligt!