Odds Valencia – Celtic | Europa League 21/2-19

15/02/19

Då var det dags att lägga odds på returen och andra matchen mellan Valencia – Celtic. Första mötet slutade med en tuff förlust för Celtic hemma i Skottland på Celtic Park, förlusten skrevs till 0-2. Spanjorerna straffade alltså skottarna i deras eget näste. Nere i Valencia kommer Celtic att få det tufft då Valencia är erkänt duktiga på sin hemmaplan. Celtic har inte mycket annat att göra än att gå för det fullt ut från start och hoppas på att få utdelning i form av ett tidigt mål som kan chocka spanjorerna. Valencia kan lugnt och behärskat kontrollera denna matchen och spela på det fina resultatet man tog med sig från Skottland.

Odds Valencia – Celtic

Oddstips Valencia – Celtic

Valencia kommer att gå ut på sin hemmaplan med en trygg ledning på 2-0 som de bärgade uppe i Skottland på Celtic Park. Celtic får en lång och tuff resa om de ska kunna vända på denna drabbning lagen emellan. Att rå på detta spanska lag som är oerhört starkt spelande på sin hemmaplan är en näst intill omöjlig uppgift men någon gång ska det ju ske så varför inte denna omgång och varför inte att Celtic ska göra det. Men Valencia kommer givetvis att ha full kontroll på händelserna som utspelar sig på planen där de båda lagen ska spela. En viktig person som även han tillsammans med sin assisterande kollegor kommer att få en jobbig kväll är huvuddomaren. Det kommer att smälla i närkamperna och det kommer att gå fort i omställningarna. Vi ser fram emot en riktig batalj mellan två spelande lag, med andra ord kommer vi att få se en underhållande och spännande match nere i Valencia.

Vi lägger odds på Valenciavinst mot Celtic!

Vi lägger vårt odds på Valencia

Valencia har en stark tradition av att göra bra resultat i de europeiska cuperna, även denna gång så här långt i alla fall. Man är erkänt starka på sin hemmaplan och det är många lag som tvingats vika ner sig där. I ligaspelet däremot har det gått lite knackigare, man är just nu placerad på en 9:e plats. Man har varit lite för ojämna resultatmässigt och lagets prestationer har heller inte varit tillräckligt bra. Men nu är det Europa League som gäller och där vill man vara med och man gör det hittills väldigt bra. Man är redo att ta emot Celtic hemma och ge dem en tuff kamp. Spanjorerna kommer att vara väl förberedda och bjuda sin publik på en snabb och rolig fotboll.

Celtic FC har låga vinstchanser på Mestalla

Laget slickar sina sår efter drabbningen hemma mot Valencia där man knockades av ett starkt spelande spanskt lag. Man tänker ge det en chans att förstöra festen för spanjorerna och detta hemma i deras eget bo. Manager Brendan Rodgers mannar vill självklart vända på detta och ta sig vidare till nästa runda. I ligan hemma i Skottland ligger man fortsatt i topp fortfarande före ett jagande Glasgow Rangers. Man är väldigt duktiga hemma på Celtic Park men gick alltså på en mina mot Valencia. Det blir viktigt att sätta den vindsnabbe ytterforwarden Scott Sinclair i läge som normalt sett är en riktig vass avslutare och målskytt. En sak är åtminstone säker,  skottarna kommer att kämpa och fightas för varje boll.