Liga Pro Ryssland – Short hockey av högsta klass!

07/05/20

Onsdagen bjuder på mycket spänning i Liga Pro Short Hockey i Ryssland. När all annan hockey i världen står still och VM blivit inställt är det glädjande att det både går att betta på samt live streama rysk short hockey. Det är världens största spelbolag Bet365 som köpt in rättigheterna för att kunna visa matcherna helt utan kostnad. Som vanligt har vi valt ut kvällens hetaste matcher och ger dig odds och speltips på dessa. Alla odds i denna artikel är hämtade från Bet365.

Kings Town vs Reaktivatori

Lag1X2
K.Town VS Reaktivatori2,454,052,25

Vilken match vi har framför oss mellan dessa två lag. Det är Kings Town som har något av ett övertag internt med fyra raka segrar mot Reaktivatori. Därför är det något förvånande att Kings Town är underdogs inför kvällens möte. Vi tror på Kings Town och oddsen 2,45 har bra spelvärde.

Speltips: Kings Town vinner över Reaktivatori till oddset 2,45

Ledianye Voiny vs Rakety

LAG1X2
L. Voiny vs Rakety2,304,152,36

Det brukar bli mycket jämnt när de här två lagen drabbar samman . Tre av de fyra senaste interna mötena har slutat med förlängning eller uddamålsseger. Därför är det ovisst inför kvällens möte men de som känns hetast är Rakety, som också har ett internt övertag de senaste matcherna. Därför väljer vi dem som segrare i kvällens match.

Speltips: Rakety vinner över Ledianye Voiny till oddset 2,36

Så streamar du Liga Pro hos Bet365

  • Skapa ett konto hos Bet365 via länken här
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett lagt bet de senaste 24 timmarna
  • Klicka på den lilla ”Play-ikonen’ vid den match du vill titta på
  • Njut av rysk short hockey helt utan kostnad hos världens största spelbolag