Bettingtips inför Östersund AIK med högsta odds

23/08/19

Regerande svenska mästaren AIK söker revansch efter förlusten mot Kalmar på hemmaplan senast med 1-2 och det är Östersund som står som hinder för tre poäng. Ett Östersund som inte är i någon vidare form med fem raka matcher utan seger. Detta gör att AIK är favoriter inför matchen men samtidigt ska man komma ihåg att AIK gick en tuff match mot Celtic under torsdagskvällen och förlorade alltså dessförinnan med 1-2 hemma mot bottenlaget Kalmar.

Östersund som spelade åttondelsfinal i Europa League för några år sedan är helt plötsligt indragna i bottenstriden. Om inte laget börjar plocka poäng snart kan det bli en mycket tuff höst för den Jämtländska klubben. Mot AIK kan det bli tufft men samtidigt är laget obesegrade i fyra av de fem senaste allsvenska hemmamatcherna.

Bettingtips Östersund – AIK

Analys av bettingtips inför Östersund – AIK

Hade matchen spelats för en vecka sedan hade vi trott på stabil AIK-seger men formen verkar har försvunnit vid sämsta möjliga tillfälle för Solna-klubben. I förra matchen hemma mot bottenlaget Kalmar lyckades AIK inte ens få med sig poäng utan förlorade med 1-2. Därefter åkte laget till Skottland för en tuff borta match i playoff till Europa League, en match man förlorade med 2-0. Två raka förluster och tre matcher utan seger är inte något som lugnar AIK-fansen som är mitt uppe i guldstrid.

Östersund däremot slåss snarare om att hålla sig kvar. Laget har haft en väldigt svag säsong och endast vunnit en match av deras 14 senaste i Allsvenskan. Det gör att man nu är fem poäng från negativt kval, en placering man inte hade räknat med inför säsongen. På hemmaplan har det ändå sett hyfsat ut och laget brukar kunna ta poäng. Vi tror därför att matchen slutar oavgjort och hittar bäst odds hos Nordicbet.

Den som vill se många mål får nog välja en annan match för det brukar inte sprudla av mål när AIK spelar fotboll. Vi tror inte det blir något undantag borta på plast i Östersund utan spelar under 2,5 mål hos Betsson.

Blir det oavgjort blir det också jämnt antal mål, det säger all logik. Därför väljer vi också att placera ett spel på jämnt antal mål hos Bet365.