Högsta Odds Bolivia – Venezuela

20/06/19
Lördagen den 22 juni möts Bolivia och Venezuela i den sista omgången av grupp A i årets Copa America. Efter två spelade matcher ligger Bolivia sist i gruppen med 0 poäng efter två förluster medan Venezuela ligger på tredjeplatsen med 2 poäng efter två oavgjorda matcher. Bolivia kan inte längre gå vidare från gruppen eftersom de har 4 poäng upp till Peru på andraplatsen. Det kan dock Venezuela göra om de lyckas besegra Bolivia samtidigt som resultatet i matchen Peru – Brasilien går deras väg.
Bolivia inledde årets turnering med en 0-3 förlust mot Brasilien. Detta följde man upp med en ny förlust mot Peru. Denna gången blev resultatet 1-3. Venezuela har däremot överraskat på ett positivt sätt genom att lyckas spela 0-0 mot både Peru och Brasilien.

1×2 oddsen inför Bolivia – Venezuela

Venezuela är helt klart favorit till att vinna denna match. Visserligen har de ännu inte lyckats göra mål i årets turnering. De har dock inte heller släppt in några mål och lyckats hålla nollan mot både Peru och Brasilien. Bolivia lyckades å sin sida göra ett mål mot Peru. Detta spelade dock en mindre roll eftersom de samtidigt släppte in 3 mål mot både Brasilien och Peru. Medan Venezuela hittills har lyckats hålla nollan i turneringen har Bolivia alltså släppt in hela 6 mål.

Bet365

Vinst för Bolivia: 6.50
Oavgjort: 3.90
Vinst för Venezuela: 1.53

Unibet

Vinst för Bolivia: 7.00
Oavgjort: 4.30
Vinst för Venezuela: 1.46

ComeOn

Vinst för Bolivia: 6.65
Oavgjort: 4.15
Vinst för Venezuela: 1.50

Boliva – Venezuela -Gör båda lagen mål?

När det gäller målskyttet har det gått mycket trögt för båda lagen hittills i turneringen. Bolivia har alltså endast lyckats göra ett mål medan Venezuela inte har gjort ett enda. Samtidigt har Venezuela dock hittills stött på betydligt tuffare motstånd än Bolivia i form av Peru och Brasilien. Lika lite som de har imponerat framåt, lika mycket har Venezuela imponerat bakåt där de inte släppt in ett enda mål. Mot Bolivia är det dessutom troligt att laget äntligen lyckas hitta nätet. Om Bolivia också lyckas göra mål eller inte är dock mer tveksamt eftersom Venezuela alltså till och med lyckats hindra själva Brasilien från att göra mål. Minst ett mål i matchen lär vi dock få se, troligtvis från Venezuelas sida.

ComeOn

Båda lagen gör mål:
Ja: 2.05
Nej: 1.71

Bet365

Båda lagen gör mål:
Ja: 2.00

Nej: 1.75

Unibet

Båda lagen gör mål:
Ja: 2.12
Nej: 1.70

Blir det mål i båda halvlekarna?

Bolivia har i sina två tidigare matcher släppt in 3 mål per match. I den första matchen, den mot Brasilien, släppte man in samtliga mål i andra halvleken medan man mot Peru fick hämta bollen från nätmaskorna i både den första och andra halvleken. Perus mål i den första halvleken inträffade dock inte förrän i den 45:e matchminuten. Innan dess hade Bolivia lyckats ta ledningen i den 28:e minuten genom ett självmål från Perus Marcelo Mártins Moreno. Troligtvis är det Venezuela som kommer att stå för målen i matchen mot Bolivia. Bolivia har dock alltså varit nära att lyckas hålla nollan i de första halvlekarna i sina tidigare matcher i årets turnering. Det finns därför en chans att man också lyckas göra detta i matchen mot Venezuela eftersom de är ett lag med en svagare offensiv än vad Brasilien och Peru har.

Unibet

Mål i båda halvlekarna:
Ja: 1.73
Nej: 1.98

888sport

Mål i båda halvlekarna:

Ja: 1.73
Nej: 1.98

Mr Green

Mål i båda halvlekarna:
Ja: 1.73
Nej: 1.98

Röda kort mellan Bolivia – Venezuela?

I en match där Venezuela förväntas hålla i matchen och vara det lag som står för anfallsfotbollen känns det inte helt osannolikt att Bolivia kan komma att dra på sig ett rött kort. Visserligen har Bolivia inte något att spela för eftersom de redan har missat chansen att gå vidare från gruppen. Med detta sagt lär de dock knappast vilja lämna turneringen med noll inspelade poäng. Bolivia lär därför försvara sig frenetiskt vilket kan öka chansen för att de ska dra på sig ett rött kort. Hittills i turneringen har de dock klarat sig utan röda kort. Däremot drog Venezuela på sig ett rött kort i den första matchen mot Peru då Luis Del Pino Mago blev utvisad i den 75:e matchminuten. Mr Green har 12.00 i odds på att två eller fler röda kort ska delas ut i matchen. Samma odds gäller hos Unibet.
Oavsett om ni väljer att spela på röda kort eller något annat så önskar jag er ett stort lycka till, och se framförallt till att ha kul!