Bettingtips & höga odds Peru – Brasilien Copa America 2019

20/06/19
Lördag 22 juni är det dags för den sista omgången av Copa Americas grupp A. I den ena av de två matcherna ställs Peru och Brasilien mot varandra i vad som kan benämnas som något av en gruppfinal. Gruppen leds nämligen för närvarande av Brasilien på 4 poäng följt av Peru på lika många. Brasilien innehar dock första platsen på grund av bättre målskillnad. Annars har båda lagen en vinst och en förlust vardera. Peru inledde årets turnering med att spela 0-0 mot Venezuela. Därefter lyckades de besegra Bolivia med 3-1. Brasilien inledde i sin tur turneringen med att besegra Bolivia med 3-0 för att därefter även de få 0-0 mot Venezuela. Inget av lagen är ännu garanterat avancemang från gruppen eftersom Venezuela hittills har 2 poäng och vid vinst mot Bolivia kan gå upp på 5 poäng.

 Hur slutar matchen? Vad säger experterna?

Trots att lagen än så länge haft en mycket likartad turnering är Brasilien skyhög favorit till att ta hem matchen. Det främsta skälet till detta är att de har det överlägset bästa laget på pappret. Visserligen får de klara sig utan superstjärnan Neymar som missar hela turneringen på grund av skada. Detta förändrar dock inte det faktum att Brasilien har en trupp fylld med världsstjärnor. Eller vad sägs om Liverpools stjärnmålvakt Alisson, Barcelonas Coutinho, Liverpools Firmino eller Manchester Citys Jesus för att nämna några.
Vad som talar ännu mer för att Brasilien ska gå vinnande ur matchen är att inget av lagen ännu är vidare från gruppen. Eftersom Venezuela mycket väl kan besegra Bolivia kan det därför hända att Peru till och med kan åka ut vid ett oavgjort resultat eftersom Brasilien har bättre målskillnad. Peru kommer därför att tvingas anfalla vilket innebär att de kommer att öppna upp sig defensivt. Det är i sin tur något som mycket väl kan straffa sig med tanke på den offensiva kraft som Brasilien besitter. Vi ska nu ta oss en titt på oddsen hos tre olika spelbolag för att Peru ska vinna matchen, att den ska sluta oavgjort eller att Brasilien ska vinna matchen.
’ Vinst för Peru: 10.50
* Oavgjort: 4.60
* Vinst för Brasilien: 1.35
’ Vinst för Peru: 9.50
* Oavgjort: 4.70
* Vinst för Brasilien: 1.35
’ Vinst för Peru: 10.50
* Oavgjort: 4.60
* Vinst för Brasilien: 1.35

Kommer båda lagen att lyckas göra mål?

Med tanke på att båda lagen lär behöva gå för vinst i matchen lär vi kunna få se en hel del mål. Men kommer båda lagen att lyckas göra mål eller inte? Att Brasilien lyckas göra mål är mycket troligt. Men hur ser det då ut för Peru? Visserligen lär de som sagt var behöva gå för mål, men samtidigt ställs de mot ett urstarkt brasilianskt försvar med supermålvakten Alisson, högerbacksjätten Dani Alves, världsbackar som Marquinhos och Thiago Silva i mittförsvaret samt Atlético Madrids Filipe Luís som vänsterback. Brasilien har dessutom inte släppt in ett enda mål hittills i årets turnering. Följande är oddsen några av branschens spelbolag har på att båda lagen kommer att göra mål eller inte.
Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.04
* Nej: 1.75
Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.04
* Nej: 1.75
Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.10
* Nej: 1.66

 Vinstmarginalen – Brasilen – Peru Copa America 2019

Som tidigare nämnt är Brasilien skyhög favorit till att ta hem denna match. Själv tror jag inte bara att Brasilien kommer att vinna matchen utan att de dessutom kommer att göra det med ett visst antal mål. En 2-måls vinst för Brasilien känns t.ex. inte alls osannolikt. Vid sidan om faktum att Brasilien är överlägsna på pappret samtidigt som de har hemmaplan så tror jag även att de kan vilja bevisa för sina supportrar att de har vad som krävs för att vinna turneringen.
Visserligen slog de Bolivia med 3-0 i första matchen, men 0-0 mot Venezuela lär utan tvekan lämna en hel del att önska bland lagets supportrar. Detta kan därför Peru få betala för. Faktum att Peru kommer behöva satsa offensivt talar ännu mer för att Brasilien kommer att lyckas stänka dit ett par baljor. Bet365 har 3.00 i odds på att Brasilien kommer att vinna med ett mål, 4.33 för att de kommer att vinna med två mål och 6.00 för att de kommer att vinna med tre mål. Hos 888sport är oddset 3.70 för att Brasilien ska vinna med ett mål, 4.25 för att de ska vinna med två mål och 6.50 för att de ska vinna med tre.
Jag vill avsluta texten med att önska er alla lycka till oavsett vad ni väljer att spela på! Jag håller tummarna för er och hoppas att ni ska lyckas uppnå vinster på stora summor pengar. Och glöm inte heller att ha det kul när ni spelar!