Bettingtips & höga odds Sverige – USA

18/06/19

Gruppspelsavslutning och VM-betting Sverige – USA 20/6

Inför den sista gruppspelsmatchen, där Sverige ställs mot USA, är det dags för svenskorna att växla upp. USA, rankat som världens för tillfället bästa lag, har enkelt besegrat Thailand och Chile medan Sverige sakta men säkert brutit ner samma motståndare. Sverige behöver hitta tillbaka till sitt fina försvarsspel och utnyttja de lägen som kommer att ges. Sverige har god statistik mot USA i mästerskapssammanhang och vi hoppas att det fortsätter på det spåret. Trots att de båda lagen redan är vidare i turneringen är det dags att kora en vinnare i gruppen, något svenskorna kommer vara extra sugna på att göra.

Bettingtips med högst odds Sverige – USA

Analys av bettingtipsen inför Sverige – USA

Både Sverige och USA är hitintills obesegrade. Nu är dock mästerskapet på väg in i nästa fas och tankarna har börjat snurra om vem lagen kan få möta i slutspelet. Både Sverige och USA har redan gått vidare efter att ha mött relativt enkla motståndare i sin VM-grupp. Dock kan den sista matchen ha stor betydelse för hur slutspelet kommer att se ut, särskilt då tvåan riskerar att få möta Tyskland på sin slutspels-halva. Tyskland är ett lag Sverige historiskt haft tufft mot och bör undvika med alla möjliga medel. Det bör även vara en morot och en chans att spöa amerikanskorna och visa att man kan slå alla i turneringen.

USA spelade bra i 3-0-matchen mot Chile och hade 67% bollinnehav, vann skotten med 13-0 och vann hörnorna med 15-1. En nackdel för amerikanskorna är att det amerikanska laget hitintills inte blivit ordentligt testade defensivt. Om Sverige rivstartar respektlös så kan det smyga in sig gruskorn i det amerikanska maskineriet. Sverige har även statistiken från tidigare mästerskap på sin sida. I OS 2016 slog Sverige ut USA med 4-3 i kvartsfinal efter straffdrama. I VM 2015 slutade mötet 0-0 och senast de båda länderna mötes i Algarve cup 2014 vann Sverige med 1-0. USA hatar att möta Sverige och det vet svenskorna om. Därför bettar vi på svensk vinst till 10,50 hos Betsson.

Gör Asllani mål på nytt?

Matchen mot Thailand slutade 5-1 och Sverige hade 64% bollinnehav, vann skotten med 34-5 och hörnorna med 6-0. Sveriges spel har inte riktigt blommat fullt ut, men det finns lovande tendenser som får oss att hoppas på mer. Sverige har ett helt gäng olika målskyttar vilket inger en styrka. Det finns många som kan göra mål och i lagmaskinen Sverige är Asllani den vassaste muttern. Vi spelar Asllani som målskytt till oddset 6,75 på Unibet.

Matchen förväntas bli en klassisk ”känna på varandra”-match och i första halvlek kommer det att krigas från båda sidor. När röken lagt sig och amerikanskorna börjat tvivla på sig själv kommer Sverige att ge den avgörande stöten vilken USA inte kommer att repa sig från. Oavgjort i halvtid och Sverige vinner vid full tid spelas till 23,00 på bet365.

Vinner Sverige mot USA – tar de 1a platsen

Sverige måste vinna matchen för att sluta etta i gruppen. De svenska spelarna kommer att vara taggade på att visa vad de går för mot ett bättre lag än Chile eller Thailand. Amerikanskorna har bara ett läge och det är full fart framåt samtidigt som de är kända för att lida av hybris. Svenskorna måste vara extremt noggranna och utnyttja de amerikanska misstagen, skava lite på motståndarnas hälsenor och ta något taktiskt gult kort för att försätta amerikanskorna i obalans. Det kommer att bli en tuff kamp mellan två av turneringens bästa lag. Det kommer även att bli tuffare spel än de föregående matcherna och vi spelar på över 4,5 kort till oddset 4,60 på Unibet.

Förhoppningsvis kan det bli en ny klassisk sammandrabbning och spelarna har nu haft två matcher på sig att visa framfötterna för sina förbundskaptener. Det blir intressant att se hur lagen ställer upp och vi ser fram emot en rafflande föreställning där spelarna kommer att smälla på ordentligt. Det är dags för Sverige att bli en spökmotståndare för USA en gång till.

Vi tror på en härlig torsdag, heja Sverige!