Speltips inför James Degale vs Chris Eubank Jr | 23/2-19

21/02/19

De två brittiska boxarna James Degale och Chris Eubank Jr gör upp i ringen lördagen den 23 februari och det är en av de hetare matcherna på länge i boxningsvärlden. Spelplatsen är O2 Arena i London och även om det finns flera intressanta matcher under kvällen är det James Degale vs Chris Eubank Jr som är galans höjdpunkt. Båda boxarna har två förluster var och en nästan identisk historik men det är Chris Eubank Jr som är favorit. De båda boxarna är kända rivaler och har båda kommit med utspel inför matchen.

Odds på James Degale vs Chris Eubank Jr

Enligt spelbolagen är Chris Eubank Jr favoriter till segern. Hos Bet365 ligger oddsen i skrivande stund på 1,61 för seger medan oddsen på James DeGale ska vinna matchen ligger på 2.20. Bettingsidorna verkar dock tro på en jämn match då över 9,5 ronder ger 1.25 i odds medan under på samma spel endast ger 3,75. Oddsen på att matchen går tiden ut ligger på 1.61 medan att någon ska vinna på KO ger 2.20. Alla spelbolag med odds erbjuder betting på matchen som är en av höjdpunkterna under boxningsåret 2019.

Oddsa på fighten hos Mr Green!

Oddsa på Chris Eubank Jr vs James Degale hos Mr Green!

Lägg ditt odds på Chris Eubank Jr

Med 27 vinster på 29 möjliga försök är Christopher Livingstone Eubank Jr favorit att vinna matchen. Han har tidigare hållit IBO Super-mellanvikt-titeln från 2017 – 2018 och har också vunnit WBA interim och brittiska mellanvikt-titeln mellan 2015-2016. Boxningen sitter i generna då han är son till den tvåfaldiga världsmästaren Chris Eubank. Den brittiske boxaren vann sin senaste match mot JJ McDonagh men innan dess förlorade han mot George Groves i Manchester. Formen verkar dock god hos Eubank Jr vars självförtroende är på topp. Inför matchen sa Chris Eubank Jr följande:

”Den här fighten har varit på gång i fyra eller fem år och det kommer vara en smärtsam lektion för honom (James Degale). Jag har tränat i flera år för att slå honom och vet allting om honom. James pratar om pension men det har aldrig ens kommit på mina tankar. Jag hoppas att han tar med sig det bästa han kan under kvällen så att vi kan ge fansen den mest spännande matchen någonsin. Jag tror helt enkelt inte han har vad som krävs.”

James Degale – Den troliga förloraren

James Frederick DeGale är född 1986 i Storbrittannien och går också under smeknamnet ”Chunky”. Efter att ha tagit olympiskt guld vid OS i Beijing 2008 började han sin proffskarriär därefter (i OS får inte proffs delta). Under sin karriär har han gått 28 matcher där han kan stoltsera med 25 vinster, 2 förluster och 1 oavgjord. Av dessa 28 matcher har britten vunnit 15 på Knock Out och han lär hoppas på något liknande mot Chris Eubank Jr som dock är favorit. Degale har två raka vinster efter förlusten mot Caleb Truax i december 2017. Innan dess fick han oavgjort mot svenske Badou Jack. James Degale verkar tro på seger även om han är underdog men boxaren har haft sedan slutet av september att ladda inför matchen. Inför fighten sa James Degale följande:

”När han (Chris Eubank Jr) först blev professionell hängde han ut mig men han var väldigt vilseledande. Den 23:e februari får jag chansen att ta hand om den här killen ordentligt och jag ska avsluta honom. Efter att Eubank har förlorat mot mig vet jag inte var han ska ta vägen. Jag kallar detta för hans pensions-fajt och vem som än förlorar kan få in det i skallen, matchen är över. Han har såväl hjärta som kulor men det kommer inte vara tillräckligt för att slå mig”.

Bäst odds på Chris Eubank mot James Degale hittar du hos Bethard!Spela på fighten mellan Eubank och Degale hos Bethard!

Andra matcher på O2 Arena värda att lägga ett odds på

Odds på Joe Joyce vs Bermane Stiverne

Joe Joyce (7-0, 7 KOs) ställs mot den före detta världsmästaren i tungvikt Bernane Stiverna (25-3-1, 21 KOs) på O2 Arena i London. Detta blir ett intressant test för den nionde rankade Joyce att visa mot en rutinerad boxare på högsta nivå. Detta är definitivt ett steg upp för Joyce som mött andra- och tredje-rankade boxare hittills i sin karriär sedan han blev proffs 2017. Stiverne är långt ifrån boxaren han en gång varit men han är fortfarande hästlängder bättre än Joyces tidigare motståndare. Joyce är dock solklart favorit enligt spelbolagen; oddset 1.030 på segern för Joyce talar minst sagt för detta. Den som vill spela på Stiverne kan göra det till oddset 10.00 hos Bet365.

Speltips på Lee Selby vs Omar Douglas

Den före detta världsmästaren i fjädervikt, Lee Selby, gör sin stora comeback i ringen när han ställs mot amerikanaren med de hårda händerna; Omar Douglas. 31-åringen är taggad för att återvända till vad för honom är framgångsrik mark. Selby har gått fem fighter i O2 Arena och vunnit samtliga, inklusive den sensationella vinsten över Evgeny Gradovich som gav honom bältet i maj 2015. Detta är första matchen för Selby sedan förlusten mot Josh Warrington i maj förra året. Motståndare är 27-årige Omar Douglas som i sina 21 fighter vunnit 19 varav 13 på knockout. Det blir en spännande match inför den stora fighten mellan Degale och Eubank. Lee Selby är solklar favorit till oddset 1.083 medan seger på Omar Douglas kan spelas till 7.0 gånger pengarna

Bet365 greenLägg dina odds på matcherna hos Bet365!